Autumn essentials :: Some random products feat. Zoeva, Clinique, Pixi and Nars

НЕПЛАТЕНА РЕКЛАМА БЕЗ ЗНАНИЕТО НА МАРКАТА/НЕСПОНСОРИРАН ПОСТ


Последното ревю в блога имаше просто "невероятен" успех. Не мисля, че някога съм имала по-малко четен пост 😂 Затова днес отново пристигам с бюти пост и няколко мини ревюта на продукти, които харесвам. 💁

Pixi Glow tonic

Кой не е чувал и чел за това чудо на чудесата. Аз самата исках да го пробвам от поне две години. Четох адски разнопосочни мнения. Някои - супер положителни, друго - отчайващо негативни, и все не го купувах. О, каква грешка от към днешна дата! Каква голяма грешка! Но пък започнах да го използвам в най-подходящото време на годината, така че мисля, че грешката ще се окаже всъщност добро стечение на обстоятелствата.
Лятото Рали ми подари комплект с travel size продукти Pixi. Започнах да ги употребявам някъде към средата на септември. И веднага се влюбих в тоника. Това нещо е някаква магия в бутилка. Действието при мен беше осезаемо и почти веднага, като с всеки ден става по-добре и по-добре. Кожата ми видимо засия, текстурата й се промени и сега е много по-гладка. И о, чудо, ВСЯКА ЕДНА СИТНА пъпчица от челото ми изчезна. Ей, така, като с магическа пръчка  - ПУК!
Никога не съм вярвала, че е възможно това да се случи. Но ето, че гликоловата киселина защити името си. Действа като мощен ексфолиант, като прониква в кожата и отстранява мъртвия пласт. Всяка вечер, когато минавам през лицето си на почистено лице, по тампона остава мръсотия. Това е всъщност мъртвият слой клетки, който тоникът отстранява. Не е грим или нечистотия от деня.
Просто съм във възторг. Това е продукт, който никога повече няма да излезе от грижата за кожата ми.
Тъй като в Сефора България, доколкото знам, се продава единствено мини разфасовка, която ще ви стигне за около месец редовна употреба, може да се снабдите с тоника от чуждестранни сайтове. Аз го купих от Cult Beauty, от чиито услуги останах много доволна и бих пазарувала отново оттам. Доставят и до България, като редовно имат промоции и безплатна доставка. Погледнете, няма да съжалявате, обещавам.

PS: винаги, когато използвате гликолова киселина за грижа за кожата, е задължително да нанасяте крем с SPF, който защитава уязвимата в този момент кожа.

Clinique Moisture Surge Hydrating Supercharged ConcentrateMoisture Surge е най-любимият ми хидратиращ крем на всички времена. Обичам леката му гелообразна текстура, която попива моментално и оставя след себе си напълно овлажнена в дълбочина кожа. Това е предпочитаният ми крем за лятото. Наскоро си взех и тежката артилерия - супер наситения хидратиращ концентрат, защото все пак през зимата не трябва да се забравя хидратацията на кожата. Дори напротив.
Използвам концентрата самостоятелно или рядко в комбинация със серум. Писах за този продукт наскоро и в друг пост. Но мога само да потвърдя думите си  - кожата е мека и хидратирана в дълбочина.
И все пак - това не е магия 😋 Пиенето на вода значително подпомага процеса 👌

NARS Soft matte complete concealer 


Писала съм толкова пъти за този продукт, че е излишно да губя време в още приказки. Затова просто идете ТУК и ТУК.

Clinique Marimekko Pop Splash lip gloss


В живота си съм попадала на точно два глоса за устни, които да ми харесват. Единият е на Lavera (вижте ревю ТУК) и този на любимата ми марка. Дали някога мога да напиша пост с хвалби за продукти, в който да не включа Clinique?!
Цветът, който аз избрах  - Air kiss, е прекрасен както за самостоятелно носене, така и за финиш върху червило. Има силен блясък, не лепне, ама изобщо, и поооочти не се усеща върху устните. Не е най-трайният продукт на света, но определено е впечатляващ за глос.


Zoeva Matte VoyagerТази мииииини палитра крещи ЕСЕЕЕЕЕЕН! 🍂🍁🍂🍁И не е учудващо, че посягам към нея значително често, откакто я имам.
След като преглътнах първоначалния шок от размерите й, се превърна в поредния любимец, който имам на марката. Очаквах, че е просто палитра със 6 цвята, но със стандартната големина на самите сенки. Е, оказаха се двойно по-малки. Но, в крайна сметка, са супер подходящи за път и дори започна да ми харесва колко сладко миниатюрна е палитрата.
Всички шест цвята са матови, прашат се в допустимо количество, но и са прекрасно пигментирани. Преливат се лесно и с базата на NYX отдолу нямам грам проблем с трайността.
Мини палитрите са налични и в Сефора България, но може да се поръчат от CultBeauty или официалния сайт на Zoeva, които също доставят до България.


💛💛💛


Толкова за днес. Кратичко и стегнато. Рядкост в този блог 😂
Има ли продукти, които вие свързвате непременно с есента и предпочитате да използвате в това време на годината?


Усмивки,
Мери 💋

1 коментар

  1. Много сладък есенен постинг, Мери! Ще взема да поръчам Pixi тоника, след като и ти го хвалиш! Но първо трябва да изхарча огромната бутилка на аналогичния на The Ordinary!

    ОтговорИзтриване