Free Printables | Harry Potter :: Links

Днешният пост е малко по-различен отново и не знам защо просто не ви споделих линковете в страницата ми в ФБ, няма значение. Преди няколко дни попаднах на феноменален блог. Ако вече сте го виждали - защо не сте го споделили досега?! 😆 А ако не сте - просто продължавайте надолу.И преди съм споменавала колко много обичам да се ровя и да търся красиви цитати или картинки за стената или така наречените рrintables. Има ги толкова много в Интернет и толкова много талантливи хора споделят своите творения с хората, че обикновено губя представа за времето и си гледам ли, гледам. И принтирам ли, принтирам. Преди няколко дни през Пинтерест попаднах на блога The cottage market и WOW! Просто WOW! 😻😻😻😻 Освен страхотните рrintables във всякакви вариации - от Хари Потър (тези, които виждате в този пост) през Междузвездни войни до цитати и вдъхновяващи картинки, в блога има безброй от любимите ми Ikea Hacks (ако не сте чували - това са различни начини бързо, лесно и без много пари да превърнете обикновени и супер mainstream мебели от Икеа в уникати, които никой друг няма), не по-малко любимите ми makeovers и  Направи си сам чудотийки.
И въпреки, че планирам да пусна скоро рубрика: Домашни трикове, в която да публикувам различни съвети за по-ефективно домакинство, които сама съм пробвала, ми се иска да споделя този блог и с вас, защото хубавите неща трябва да се споделят.

На този етап от въпросния блог си изтеглих и принтирах календар за 2017 с любимите ми герои от Хари Потър. Адски са сладкииии! 💜💜 Дори Волди хихи Сами може да се уверите!
ДИРЕКТЕН ЛИНК ЗА КАЛЕНДАРА ТУК

В друг блог, който намерих отново чрез Пинтерест - How to nest for less, открих едни от най-любимите ми цитати отново от Хари Потър, при това върху любимия ми watercolor background. Веднага бяха разпечатани, сложени в рамка и окачени на леглото на Лори. Особено паролата за the marauders map е мноооого подходяща за моето малко Ураганче (не случайно думата се римува с орангутанче хихи)🙈🙊🙊. Снимка ви показах преди няколко дни в Инстаграм.

Ако сте Хари Потър фен, мисля че ще оцените по достойнство показаното 💟

Много ще се радвам, ако споделите още подобни сайтове, от които вие черпите вдъхновение, а аз със сигурност ще продължа да ви показвам, когато попадам на такива. Така и аз ще си ги имам тук черно на бяло хихи


Усмивки,
Мери
💋