BLOGMAS :: 16 декември // Алтернативно Коледно дръвче

Добре, че е Pinterest, та да мога да вмъкна още няколко измислени поста в Блогмас хахахах
Повод за днешния пост е всъщност желанието ми тази година да измисля алтернативно коледно дръвче, тъй като поради различни причини така и не сложихме вкъщи в Германия. А в България няма да се задържим на едно място, за да украсяваме.В крайна сметка не осъществих нито една от идеите, които днес ви показвам, но всички са толкова оригинални, че реших да ги споделя с вас.
Последната е специален поздрав за всички луди като мен, които събират коркови тапи хахахаха

🎄🎄🎄
Тъй като този пост е прекалено постен, позволете ми подрънкам малко врели-некипели 😁
Коледното дръвче е нещо много важно за мен, тъй като то символизира задружността в моето семейство. Израстнала съм в семейство, в което скандалите бяха ежедневие, родителите ми се разведоха, когато бях на 9 години, а брат ми само на 2, но коледното дръвче винаги ни е събирало и карало да се чувстваме добре заедно. С напредването на годините, колкото повече минават, толкова повече коледното дръвче за мен се превръща в магичен символ, с който мога да превърна детството на моята дъщеря в наистина вълшебен свят, в който това ще е само началото. Искам това да бъде традиция - наша си традиция, семейна традиция, в която всеки от нас ще сложи поне по една играчка на това дръвче.
И въпреки че искам да бъде разнобразно и шарено, каквото се опитвам да бъде детството на Лори, така ми се иска да имаме и различни тематични дръвчета всяка година. И защо всъщност да се ограничаваме само до едно дръвче?! Какво пречи да имаме няколко? хихи

Кое от тези по-горе ви допада най-много? 

хо-хо-хо,
Мери 🎅