BLOGMAS :: 10 Декември // Идеи за подаръци

Мисля си, че 15 дни преди Коледа не е лошо време да купите подаръци за близките и приятелите си, в случай, че досега не сте го направили.
Най-предвидливо е да сте готови с коледните покупки, но ако сте като мен и не може да пазите дълго време подаръците и искате да ги поднесете, то по-добре купете максимално близо до Коледа.Не твърдя, че ще съм безкрайно оригинална с предложенията си в този пост, но пък може да откриете нещичко, което да ви хареса. Включените артикули и марки са просто предложения и този пост НЕ е спонсориран по никакъв начин. Също така искам да отбележа, че идея си нямам какво има по магазините в България.

Разбира се, че коледните комплекти с гримове или парфюмни сетове са едни от най-подходящите подаръци, които почти гарантирано ще се харесат. Идват в красиви кутии и са на прилични цени и са всъщност първия избор за съвсем безидейни ситуации. Лично аз много пъти съм купувала такива подаръци, но съм се старала в комплекта да има нещо, което да остане и след като парфюмите, например, са изразходени. Било то несесер, ръкавички, шалче или свещ в красива опаковка. Чуднички комплекти може да намерите в различните дрогерии и бюти магазини, така че няма да посочвам някакви специфични, защото са безбройни.

🎄🎄🎄
Коледа е времето, в което можем да си позволим да бъдем оригинални и забавни, и когато не сме сигурни как да изненадаме хората, които си имат всичко, можем просто да завихрим фантазията си!

Закачлив коледен пуловер за добро настроение или еленски рога под формата на диадема със забавни bling-bling брокатчета, които да усмихнат коледната сутрин.
/Предложения може да намерите със сигурност в H&M/


Блузка със забавен принт по ваш избор
НАскоро попаднах на наистина прекрасна и талантлива българка, която рисува страхотни неща върху каквито дрехи поикате. Може да я откриете във Facebook - KeCHe, в случай че още не сте попадали на нея.

Красив органайзер за новата годинаАко човекът, когото искате да зарадвате, обича да планира времето си, това е подарък, с който ще уцелите в десятката! В интернет се продават всевъзможни планери под най-различни форми и цени.

Ако пък сте по-сръчни и можете да сглобите сами планер, може да използвате безплатните за сваляне темплейти от The handmade home, Scattered Squirel, Sparkle of sunshine (повечето са за 2016, но има различни темплейти, на които не са обозначени конкретни дати) или от Beautyholics Anonymous.

Ваучер за масаж/спа/козметични процедури
Сигурна съм, че това ще бъде високо оценен подарък, защото  всеки обича да се глези. А какво по-хубаво от един ден, в който да разпуснете без да мислите за нищо.
Ако все пак предпочитате да остане нещо материално - ваучер за покупка на дрехи/бельо/козметика, отново е сполучлив подарък и може да се сте сигурни, че няма да сбъркате, ако купите нещо, което да не се хареса.

Чаша за кафе
Истинският любител на кафето НИКОГА няма достатъчно чаши. Моята малка мечта е коледна чаша от Starbucks иии затова го включвам като идея хихи В София ги има на няколко места, така че съм сигурна, че може да откриете страхотен подарък там!
Снимката е взета от официалния Instagram на StarBucks
Слънчеви очила
Почти съм сигурна, че малко хора се сещат за слънчевите очила през зимата! Освен, ако не са на ски в планината. Но на мен лично ми се струват подходящ подарък! В asos.com има безброй опции, както и много нашумелите /най-вече заради Chrisspy и DesiPerkins/ очила на Quay Australia; дори аз се сдобих с един чифт, за съжаление не бленуваните от мен HighKey, но пък наистина очилата са фантастични.
сред които и страхотни коледни пуловери 👀😍И последното, което ще си позволя да спомена, тъй като в блогърското общество, се четем предимно блогърките една друга, нека си го признаем хихи, чудесна идея за подарък е собствен домейн, че защо не й хост. И тъй като собственият домейн не е кой знае колко пари - погледнете офертите на host.bg или godaddy.com /откъдето е моят/, може да си позволим да си самоподарим или пък да помолим да ни подарят и нов дизайн на блога - любимият ми etsy.com предлага огромно разнообразие дори на цени до 10 евро!

🎄🎄🎄
Мисля, че не е нужно да споменавам и другите тривиални възможности за подаръци като техника /без значение каква/; нов портфейл; книга, бижута или поредната играчка за малкото дете.
В крайна сметка, каквото и да подарите, когато то е от сърце, винаги ще се хареса. Не забравяйте също така, че част от магията на Коледа е и опаковането на подаръците, така че измислете някакъв по-разчупен начин /идейки в следващ пост 😉😋/ и също така не омаловажавайте силата на картичките!

Пожелавам ви да откриете и за вас най-хубавите подаръци под елхата! 🎄🎅🎉
хо-хо-хо,
Мери
🎅