OOTD :: Comfy is my middle name

Отново ще се оправдая с вас и вашето желание тази рубрика да се завърне в блога, но истината е, че тайничко ми се искаше отново да ви показвам ежедневния си избор що се отнася до дрехите.
Всъщност аз нямам себе си за fashion блогър и нямам намерение да се вписвам в този тип хаштаг (да го наречем). Начинът, по който се обличам е изключително невзрачен в 90% от случаите, рядко експериментирам, никога не следвам модните тенденции, не нося животински принтове, имам един чифт токчета и не ходя по ревюта, нито следя такива хаха.
Но съм убедена, че 90% от жените са като мен, затова се престрашавам да върна тази рубрика. И то с един аутфит, с който спокойно мога да мина за клошар или развлечена торба :D Но истината е, че не ми пука и щом съм излязла облечена така, значи на мен ми харесва. А дали на вас ви харесва - това е въпрос на лични стилови предпочитания хихи


Когато избирам какво да облека, както споменах и горе, рядко следвам модните тенденции. Или не ми харесват или ме хващат след като са отшумели. Избирам комфортни, свободни дрехи, които определено качват няколко кила върху не толкова възстановеното ми от раждането тяло, но са достатъчно удобни, за да мога да изпълнявам ролята си на мама - да тичам след прохождащото човече, да го нося на ръце, да не се притеснявам от петната кал и евентуалните сополи, останали някъде там по дрехите ми. Сами разбирате, че няма как да се облека в бяло или да хукна с 10 сантиметра токчета. Благородно завиждам на ИНСТАмамите, които успяват да изглеждат повече от безупречно, но и някак не им вярвам, че са такива във всяка минута от деня. По тази тема в другия блог хаха
Този тип постове тук ще са по-редки и вероятно доста по-скучни хаха Но както казах - нямам претенции да съм fashion блогър и да предизвиквам модните тенденции. Затова си има други хора и много успешни български блогъри.

Обувки // LandRover by Deichmann
Boyfriend дънки // Lee Cooper
Жилетка // H&M
Асиметрична блуза // H&M
Шал // H&M
Трябва да призная, че тези снимки много ми харесаха как се получиха, защото отразяват мен на 100% през последната една година. Изглеждам уморена, защото съм уморена. Изглеждам подпухнала, защото съм подпухнала. Изглеждам недоспала, защото съм недоспала. Изглеждам с няколко килограма отгоре, защото... ами шоколадът е основната ми храна. И, да, обувките ми са мръсни и не ме е срам да ги покажа така, защото съм истинска! И изобщо не ме интересува дали някой ще помисли, че съм грозна или дали ще лайкне този пост. Това е истинският живот и в него рядко сме толкова лустросани, колкото всъщност ни се иска да бъдем. Не е ли така?

Усмивки,
МериPS: Всички линкове са сложени за ваше улеснение; 
този пост не е спонсориран;

дрехите са купувани с мои средства