My little GoodNight box :: Germany / November 2016

 С една седмица закъснение, но реших да ви покажа какво имаше в ноемврийската ми Мy Little box, в която просто се влюбих.😍 За пореден път се убеждавам, че в този род кутий има нещо гнило хаха Защото това е последната ми засега кутия и в нея имаше най-яките неща за трите месеца, в които я поръчвах 💕 Как разбраха, че искам да си прекъсна абонамента, просто не знам. Но така или иначе следващия месец няма да съм тук и няма да мога да си я получа, така че стискайте палци коледната кутия да НЕ е хубава 🙏хахаха

Въпреки, че този път съдържанието на кутията ми хареса ужасно много, този път ми липсваше продукт от декоративната козметика. Но пък темата е "Лека нощ", а все пак се предполага, че не спим с грим, нали?! Е, поне не винаги 😋😆 За първи път обаче съм напълно категорична, че продуктите отговарят 1:1 едно на зададената тема.

Ето и какво се криеше вътре:

Маска за сън със закачлив надпис To the moon and back
Керамична чинийка за бижута във формата на полумесец
иии претъпкана торбичка с козметични продукти:

Rituals body mist - казвам ви, има нещо гнило, това е възможно най-любимият ми аромат на бранда!!! Orange & Cedar
My little Beauty гелообразен демакиант
Happy Brush SuperMint паста за зъби
Две мострички от Weleda - ревитализиращо олио и ревалитизиращ крем за ръце за нощна грижа.

Както споменах, много съм доволна от съдържанието на кутията този месец и всяко от нещата ще бъде използвано с голямо удоволствие. Най-любимото ми нещичко е сладката чинийка,  в която вече нощуват годежният ми пръстен и венчалната ми халка хихи Чудесно допълнение към козметичния ми кът.


Учудващо, постът днес е кратък. За сметка на това с повече снимкиииии хахахах Вече минавам на коледна вълна и ще се опитам до Коледа да блогвам максимално често. Искаше ми се да направя Блогмас тази година, но все още не съм го решила на 100%. В средата на декември се прибирам в България и това ще е малка пречка за всекидневно постване. Ако успея обаче до началото на месеца да напиша и обработя 24 поста за всеки ден от декември, ще ви предупредя. Стискайте ми палци измежду изпитите и курсовите работи, да спретна и това!
И тъй като вашето мнение е важно за мен: Имате ли против, ако осъществя Блогмас, да не е само за козметика, а да включа и различни други, предимно коледно ориентирани постове - като идеи за подаръци, коледна украса и прочее?

Усмивки,
Мери