(RE)fresh (your) look*


Този пост трябваше да види бял свят още през лятото, защото тогава е времето, в което човек най-много като че ли експериментира, преди есента да е настъпила и да го е затворила в една сива дупка. Тъй като обаче за мен есента вече има друг смисъл, а и вероятно животът ми в Германия тотално ме е свикнал на мрачното време, защо пък да не си позволим да рефрешнем външния си вид сега в този момент. При това лесно и бързо. ;)


Честно казано, филтрите в Снапчат са основният виновник, да искам да виждам себе си в по-различна светлина и дори да искам да прибегна към пластична хирургия :D Дааа, кой не иска по-слабо лице, по-изразени скули и по-плътни устни. Добре, де, не е като да нямам плътни устни, но разбрахте какво искам да кажа :D

Истината е обаче, че винаги съм искала да видя наживо как ще изглеждам с друг цвят на очите, защото от малка смятам, че са ми се паднали най-безинтересните очи на света :D Още повече, че съм единствената в семейството ми, която има толкова тъмни очи. Това е всъщност и първата ми идея за освежаване на външния вид - да променим цвета на очите си, дори за малко :) А това най-лесно може да стане с помощта на лещи.
Трябва да призная, че на мен ми беше изключително трудно да сложа чуждо тяло в окото си, от чисто психологическа гледна точка, но крайният резултат доста ми хареса :D Както се казва, мъките си заслужават.
Героят на днешния пост са цветните лещи FreshLook oт Lentiamo . Избрах да пробвам зеления цвят, тъй като винаги ми се е струвал изключително интересен. Досега никога не бях носила лещи и наистина се оказа малко предизвикателство да ги сложа. Борих се около час :D Но добрата новина е, че въпреки всичкото прегъване на лещите и всичкото им пипонтене, те не се повредиха изобщо.


Всяка от лещите пристига в отделна опаковка в стерилен разтвор и може да се ползва веднага, т.е. не е задължително преди това ги потапяте в разтвор за лещи. Аз ги сложих първия път веднага след като извадих от опаковката и не е имало никакво дразнене на очите :)
Самите лещи са супер меки и, както казах, дори прегъването им не наруши по никакъв начин целостта им.
В самата опаковка цветът изглежда почти прозрачен, но на кафевите ми очи изпъкна много добре и смятам, че стои доста естествено. Честно казано, ми беше леко странно като се погледна в огледалото, но предполагам, че това си е част от пробата на нещо ново. Иска се време, докато свикнеш.
Хубавото беше, че изобщо не усещам дискомфорт в очите, сякаш не нося нищо. (предполагам, че така е с всички лещи или?) хахаха

И естествено, че другият супер лесен начин да промените коренно визията си е, просто да промените прическата си. Ето, открих топлата вода :D :D :D Още от преди да родя започнах постепенно да режа косата си и при последното ми прибираме в България съвсем я офъках :D В момента е малко по-дълга отколкото на снимката, но тук расте със секунди това косище хахаха

Кои са вашите методи да рефрешнете външния си вид? Споделете ги в коментарите!

Усмивки, 
Мери 


*Този пост НЕ е спонсориран, но съдържа PR Sample;
Всичко написано е изцяло базирано на личния ми опит с продукта;
Линкът е за ваше улеснение и аз не получавам парична облага,
ако цъкнете на него.

**Снимките в този пост са правени с телефон,
тъй като по това време нямах налична камера;
възможно е цветовете да се различават в малка степен от действителните :)