My little /Brooklyn/ box :: Germany, October 2016

Честно казано, за пореден път ще прозвуча клиширано, ноооо кога отлетя времето?! Вече е средата на октомври, което значи една година, откакто се роди Лори и вече тече, да го наречем, трескава подготовка за рождения й ден. Всъщност, под трескава имам предвид, че основно аз се треса дали ще ми стигне времето да приготвя три вида мъфини за една вечер :D Останалото ще мине леко и вероятно незабележимо - без много гости, без много фанфари, но нали казват, че първият ден ден е за мама, не за детето :D
Оп, отплеснах се!!! Тези писания ще са в друг блог. Мисълта ми за времето беше, че само три поста след първата ми немска My little box, ето че пристигна и октомврийската. Чудех се дали има смисъл да продължавам с тези постове, но в крайна сметка реших, че на някой може да му е просто приятно да чете(или пък да гледа снимки?!? Ех, как ми липсват емотикони в блогър...). Пък, ако ви дразня - извинявайте и не ме четете повече :)
За останалите, нека да открехнем вратите на Brooklyn :DВсъщност така и не разбрах защо кутията се води Brooklyn, не съм много наясно какво точно представлява това Ню Йоркско кътче, но някак си си го представям с тухлените сгради, детски площадки в задните дворове, тичащи по улицата деца, малки книжарнички ... Това всичко на база на американските филми. Поне дизайнът на кутията крещи Бруклин според моите представи. Останалото - вие преценете.

NUXE Shower oil with golden shimmer
Оригинален размер//9.90 евро

Първоначално, признавам си, ме лъхна доза разочарование, когато видях опаковката. Всъщност не съм огромен фен на марката, великото им олио (което притежавам в пълноразмерен вариант) мирише ужасно и досега ефект от него не съм видяла. Но го ползвам, защото ми е подарък и ми пречи в шкафчето хахаха
Пробвала съм и друг продукт на марката, лосион за след слънце, отново попадение от тази кутия, но френското й издание. Амиии, съжалявам, но наистина ароматите просто не ме спечелват, а съм чела какви ли не възхвали за тях. За мен са тежки и непоносими и откровено бабешки.
Когато обаче видях, че тубичката от днешната кутия не е просто душ гел, а душ олио, при това със златен шимър, ентусиазмът ме обхвана. Обичам олиата като продукт за къпане, а и коя жена ще откаже малко блясък хихи Ароматът, отново, не ми харесва, но ще се примиря заради 
блясъка :D

Polaar handcream

Оригинален размер// няма посочена цена

Пробвала съм нощния крем на марката и бях много приятно впечатлена. Мирише свежо и ненатрапчиво, хидратираше кожата и сутрин не се събуждах с лъснало от нощния себум лице. Даже ме беше много яд, когато свърши. Наистина много го харесвах.
Затова и се зарадвах, когато видях кремчето за ръце. Обичам кремовете за ръце и винаги имам под ръка поне пет различни :D 

My little beauty Strengthener treatment
оригинален размер// 9 евро

Не съм особен фен на бюти марката на кутията и затова нямам особени очаквания към това заздравителче, но със сигурност ще го пробвам, тъй като ноктите ми имат нужда от малко подхранване.


LIFESTYLE picks

Както знаете от предишните ми постове, освен торбичка с козметични нещица, в кутиите винаги има 1 или два лайфстайл продукта, да ги наречем. В случая са невероятно симпатично тенекиено канче за кафе с надпис в rose-gold (новата ми мания) Coffee made me do it.

Единственият минус на чашката, която иначе ужасно ми харесва, е това, че е супер малка и не е подходяща за моите кофи с кафе :D Но определено ще си я ползвам :)

На следващо място в кутията идват няколко аксесоара за дрешки. Не ми идва думата на български - pins за яка на риза и за джобче на яке или дънки. Честно казано, приличат на ръкавели, но с друго предназначение. Не знам дали ще ги нося, много са симпатични, но аз рядко нося такива ризи, на които да паснат. Ще видим.

Последното нещо в кутията е сладурски темплейт за рисуване върху кафе! ЙЕС!!! <3
Определено ще използвам това темплейтче, тъй като сезонът на канелата идва, а кафе с канела е едно от най-яките неща на света! Ех, пак клише. Ужасна работа, значи :D :D :D

 Като тегля чертата кутията всъщност се оказа доста симпатична и отново реших, че ще поръчам още една. След това  - we'll see! :)

Усмивки, 
Мери