Lavera Re-energizing sleeping cream :: Ревю

Тъй като напоследък повечето постове, които пиша са все за по няколко продукта, реших лекиииинко да разнообразя хаха Днес ще си поговорим за един крем, който ползвам вече повече от месец и съм изключително доволна.Lavera е марка, която много харесвам и с едно изключение (един хидратиращо кремче, което хич не хидратираше), винаги съм оставала доволна. Преди малко повече от месец установих, че всичките ми запаси от нощни кремове са свършили - нещо, което ме изненада искрено, при положение, че имах поне 5-6... Много е вероятно някой крем да е заминал в кофата, без да съм разбрала дори :D Но така или иначе нямах нито един крем, подходящ за нощна грижа, а тя е от особено значение за мен. Тъй като все още не съм намерила най-подходящи продукт (с едно изключение, всъщност, което ще ми струва "пенсията"), реших да тествам нещо новичко. Търсех по-скоро серум, но когато видях този крем на Lavera, реших, че ще пробвам него. Трябваше ми нещо, което да съживи повяхналата ми кожа, която от константното недоспиване има отпуснат и сивкав вид. Обещанието за re-energizing звучеше повече от примамливо и за 10 евро, не го мислих толкова много.


Кремът има много приятна лека консистенция, попива бързо в кожата и не оставя мазен филм, което е абсолютен плюс за мен, защото най-мразя нощно време да търкам мазно лице във възглавницата... Пагубно е и за кожата, и за косата. Няма да излъжа, ако ви кажа, че още след първата употреба на крема, имаше видима разлика. На следващата сутрин кожата ми беше много мека и еластична. В следващите дни се забеляза и доста отчетливо озаряване, без кремчето да съдържа някакви бляскави перлени екстракти. Дори напротив - крем като крем, че дори не омазнява.
Ароматът е нещо, с което не мога да се примиря в този тип продукти. Когато слагам нещо на лицето си, не искам то да мирише, още повече този аромат да се задържа, но тук това е налице. Не говорим за силна или натрапчива миризма, по-скоро за аромат на рози, но мен ме дразни и не ми харесва. Простено му е само заради наистина добрите резултати, които има върху кожата ми.


Всъщност едно от основните обещания на крема е регенерация на клетките на кожата и премахване следите от умората. Не мога да говоря за регенерацията, защото не съм се гледала под микроскоп, но определено видът на кожата ми е много по-здравословно изглеждащ, тя е подхранена и видимо по-еластична.
На 100% съм категорична обаче, че премахва следите от умората. Няма го този повяхнал вид, а имайте предвид, че продължавам да будувам с часове през нощта. Всяка мама знае за какво говоря. Ако сте от щастливките със спящи деца - радвайте се на това, което имате! <3

Като цяло, ако ви попадне този крем, не се двоумете дали да го вземете, ако имате нужда от нещо, което да събуди кожата ви. Вярвам, че ще останете доволни.

Усмивки,
Мери