#MerrySaysThankYou feat. NYX

И такаааа! Време е да видим кой чете този блог :D


Преди няколко дни (дали не станаха седмици) обещах, че при достигане на 3000 души в Инстаграм и 4000 в Фейсбук, ще направя скромен giveaway. Е, В Инстаграм минахме 3000 с гоооолеми мъки :D В продължение на дни числото ставаше 3000 и моментално някой ме отследваше, нооо вече сме над 3010, което значи, че спокойно мога да кажа: БЛАГОДАРЯЯЯЯЯЯ ВИ!!!
Още доста трябва да поработя за 4000-то човече в Фейсбук, но бърза работа нямам за никъде, така че защо да не подаря нещичко на някоя от вас - най-редовните ми читателки :)))
Мислех първоначално да пусна играта само в Инстаграм, защото все пак този "юбилей" исках да отпразнувам, но след това се замислих за това, че не всеки Инстаакаунт е автентичен и не искам нещицата, които избрах за вас да отидат при някой, който няма да им се наслади истински или който ме е последвал "ей така, по между другото" :) Другото е, че не искам да си докарвам нови последователи чрез награди, затова мислих, мислих, мислих ( и след като не се удавих като патката, нали знаете приказката), реших да ви изненадам в блога!
За 5-те или може би станаха 6 години блогване, имам няколко наистина верни читателки, които не пропускат постове и не пропускат коментари. Много от вас четат и не коментират, но със сигурност не са всички 3700 души в ФБ или 3000-те в Инстаграм. Това, което искам да кажа е, че реалното число на хората, които ме четат е много по-малко. И точно тези хора, които четете бъртвежите ми, сте ми най-милото от цялата работа. Затова реших, че ще подаря на някоя от вас, тези които сега четете този блог, нещо скромничко, но от сърце! От марка, която мнооооого харесвам и продукти, които не може да намерите в България :)

КАКВО ТРЯБВА ДА НАПРАВИТЕ?
Ето това е хубавата част! НИЩО!!! Просто бъдете себе си и ми оставете коментар под този пост, както винаги - без значение за какво, ако ще и просто да споделите как е минал денят ви! Не искам от вас да споделяте, лайквате, гласувате и така по хиляда пъти. Просто искам да сте себе си! Koментарът е задължителен, просто защото иначе няма как да ви раздам номерчета :D
ПС: Този giveaway е отворен само за Европа! Знам, че не е честно особено, но не смея да пращам извън континента поради неприятен опит с недоставени пратки!


КОЛКО ВРЕМЕ ИМАТЕ?
В продължение на една седмица, считано от днес (11.09) до 24:00 на 18.09 (неделя) може да оставяте коментари тук чрез системата Disqus. Регистрирането в системата е елементарно и не изисква особени технически познания, така че не вярвам да има някой проблем.


КОЙ ЩЕ СПЕЧЕЛИ?
Участие в "томболата" ще вземат само и единствено коментарите от Disqus (!!!). След като срокът от една седмица изтече, всяка от вас ще получи номерче. Най-последният коментар ще бъде под номер 1 и така до най-първия по обратен ред. Всеки от вас може да участва само с ЕДИН коментар. (Имайте предвид, че системата за коментиране тук позволява да видя IP адреса ви, така че моля, да не се лъжем :) )
Тегленето ще стане чрез random.org и тази от вас, която спечели, първо ще получи мейл от мен (мейлите се виждат в системата Disqus, така че също ще помоля ДА НЕ ОСТАВЯТЕ МЕЙЛ!). Ако в рамките на 48 часа не получа отговор от избраната победителка, ще повторя тегленето и отново ще пиша на евентуалната втора победителка и тя отново ще има 48 часа да ми отговори (и така докато някой отговори хаха). Щом получа отговор, тогава ще оповестя във ФБ кой печели :)


КАКВА Е НАГРАДАТА?

Наградата са 3 козметични продукта на марката NYX, които виждате на снимката! (Дантелката не влиза в сделката :D Тя е част от чокър, който може да намерите в магазина на Ивана StyleByJoe ;) )
NYX Full throttle shadow palette 02 Explicit

NYX Lingerie liquid lipstick 07 Satin ribbon

NYX Lip liner 810 Naturel
Продуктите са чисто нови, все още в опаковките, запечатани! Купувани са с лични средства и този giveaway НЕ е обвързан с фирмата NYX или с техни дистрибутори.
Наградата ще бъде пратена по пощата, на посочен от вас адрес за моя сметка в рамките на 3 дни след като получа отговор. Обикновено доставката до България отнема до 5 дни :)

Моля, много внимателно да прочетете всички "условия", за да няма неразбрали и сърдити :))))

#MerrySaysThankYou
И накрая на този пост малко лирични отклонения. :))) You know me, няма как без :D
В последните няколко години минах през толкова много неща, че ми се струват като няколко отделни живота. И под последните няколко години имам предвид поне последните шест. Правих много грешки и ми се случваха много неприятни неща. Блогът беше мястото, в което намирах мъничко щастие и бягах от ежедневието. За съжаление, на моменти и той беше причина за негативни ситуации, но се надявам, че те са в миналото. Най-вече, защото може би порастнах. Да, все още с трепет пускам нови постове, очаквайки призраци от миналото да използват анонимността на интернет, за да тролстват на воля. Но истината е, че тук пиша заради себе си! Защото с писане си изкарвах прехраната в продължение на 8 години. Журналистиката беше моят живот и неусетно след като преустанових кариерата си, за да бъда с любовта на живота си, блогът се превърна в моята частна медия! Полагах ОГРОМНИ усилия да бъда в крак с модата, да пиша за това, което ВАС може би ще вълнува и да правя красиви снимки, за да удовлетворявам чуждите представи за това какво трябва да е един блог. В един момент преди няколко месеца (след раждането на Лора) осъзнах, че всъщност АЗ съм тази, която трябва да слушам. Аз съм тази, която пише тук и аз съм тази, която може би най-много чете постовете си (да, да, чета си старите постове, при това с кеф). И тогава осъзнах, че нещата, които правя, трябва да ги правя за себе си. И не, не съм се надпреварвала с никого, още повече конкурирала. Винаги съм била себе си в този блог, и тези от вас, които ме следят от началото (знам, че има такива - HUGS) знаят, че това е така! :) ДА, с  годините съм се променяла, както се променяте и вие. Вкусове, предпочитания, умения - всичко се променя. НО едно не се промени - желанието ми да се осъвършествам в блогването само и единствено заради собственото ми удовлетворение.
Това е моето хоби и колкото и разочарования да имам от него, накрая все се връщам тук, защото това е, което обичам да правя. Обичам съпруга си, обичам детето си, обичам кучето си, обичам и блога си. Той е част от нашето семейство, все пак в семейния бюджет има перо за блогване (разбирай, купуване на козметика). В дневния ни ред, блогът се нарежда до разходката на кучето и смяната на памперса. Съпругът ми знае , че той е важен за мен и не се опитва да ме спре, дори напротив - осигурява ми време, за да върша това, което обичам и което ме разпуска.

Благодаря на всяко едно от вас, прекрасни и красиви човечета, които отделяте минутка, две или повече, за да посетите моя свят; да подхванете разговор или просто да натиснете палец нагоре на нещо умно, което съм казала.  Благодаря ви, че сте тук четете моите, понякога скандално налудничави, бъртвежи.
И извинявайте!!! Извинявайте, ако някога с нещо съм обидила някоя от вас; ако някога с нещо съм натъжила някоя от вас или ако някога с нещо съм ви напрегнала. Имало е постове, в които съм си изливала душата и макар да знам, че много хора са злорадствали на моите тегоби, други съм натоварила излишно! Извинявайте за това! <3

Пффф, че сълзлива история :D Хайде да спирам с глупостите и все пак да публикувам този пост, преди някои хора да са решили, че дрямката им е напълно достатъчна :D

Усмивки,
Мери