NYX Micro Brow pencil :: Taupe // REVIEW

Знам, че бях обещала друго ревю, още повече, че вие си го избрахте, но за съжаление, още не мога да свикна с новата ми камера и не мога да правя снимки на суотчове :D Леймърско, знам, но това е положението.
Затова пък искам да ви говоря за новата ми любов  - един прекрасен продукт на NYX, който купих, без да съм чела ревюта. Дори не бях сигурна за цвета, защото този, който исках да взема, беше изчерпан, а Taupe ми се стори прекалено светъл на суотч. В действителност обаче май си уцелих идеално цвета ахахах
Моливът е направен по подобие на почти 4 пъти по-скъпия Brow wiz на Anastasia Beverly Hills, който всъщност доста искам да пробвам, но вероятно ще остана на този вариант. На външен вид двата продукта си приличат много - двустранен молив, като от една страна има четка за разресване, а от другата е самият продукт. От снимките в нета, мога да кажа, че четката на NYX е по-малка и по-тънка и за мен това е по-добрият вариант, тъй като веждите ми не са много гъсти.

Моливът е изключително мек, няма нужда от острене (което е отново плюс) и се блендва изключително лесно. Харесва ми, че е наистина изключително прецизен и дори никога да не сте попълвали веждите си с какъвто и да е продукт, с този молив става бързо и лесно и няма шанс да се оплескате и да заприличате на клоун. Веднъж поставен, моливът не се изтрива при допир или от топлината и съответно изпотяването. Много съм доволна от параграфа "Издържливост". Реално стои, докато не го махна.


Друг плюс е, че наистина стои много естествено, което разбира се, зависи от това дали ще нацелите цвета. Хубавото е, че специално този нюанс подлежи на наслагване и според мен е удачен избор, както за блондинки, така и за брюнетки, а също така и за червенокоски като мен.
Предлага се в 6 или дори повече цветови нюанса - от най-светлите до най-тъмните, като Taupe е среден вариант. Сивкаво-кафеникав, но на веждите не сивее изобщо.

Единственият минус, който мога да отбележа за този продукт е, че изобщо не е икономичен... Имам чувството, че свършва много бързо. Което за цената му от 8 евро не е толкова голям проблем, но все пак, смятам, че това е минус.
Марката е Cruely-free, за тези, които се интересуват. Колкото до състава - пълен с боклуци, но ако ме четете редовно, знаете, че за мен това не е толкова голямо значение и продължавам да купувам, както козметика с изчистен състав, така и такава, която прелива от силикони, фталати и прочее вредни съставки. Все още съм жива :D
Далеч от съвършенството на големите You Tube гурута, нооо обикновените хора сме така :D

Някой да ми напомни следващия път да се усмихна и да сложа поне спирала :D

Искам да отбележа и фактa, че в последните месеци състоянието на веждите ми е в пъти по-добро от това, което беше преди година, да не говорим преди три години. Дори в момента (както си личи от снимките) съм процес на "отглеждане" и сгъстяване на веждите. Но е факт, че с този молив (отдалеч; отново видно от снимките), не си личи, че съм ги пуснала свободно :D


Mисля, че Micro brow моливчето на NYX е много добро бюджетно попадение, особено ако търсите нещо, което да стои естествено.

Усмивки, 
Мери