Birchbox France // February 2016 / UNBOXING

Един обещан пост се задава днес. Този уикенд пристигна първата ми Birchbox France и реших да споделя с вас какво е съдържанието й.
Ако сте следили публикациите ми за My Little box (която до скоро се доставяше само във Франция, Англия и Токио (о.0), НО вече има и немско издание!!!), знаете че поръчвам френските кутии на френски адрес и пътуваме до Франция, тъй като е буквално на половин час с кола, за да си ги взимам.

От доста време се каня и на тези кутии, които отново (поради незнайни за мен причини; какво й е на останалата част от Европа?!) има само в Англия и Франция. Характектерното при тях е, че за разлика от Glossybox и дори My little box, които идват в еднакви кутии, то Birchbox са в различни по големина и дизайн кутии всеки месец. Много ми хареса тазмесечната, която е сиво-розова, а капакът е облицован с плат. Кутията е жестока и адски подходяща за бижута, например. Именно като такава смятам да я използвам и аз ^^


Обикновено в кутиите има по пет козметични продукта, които би трябвало да са съобразени с попълнения предварително от вас профил в сайта. При мен обаче този месец има 7 продукта, тъй като съм абонат и намерих промокод, с който получих make up kit (поне така се води на сайта хахаха), който представлява чъби за устни и черен молив на Cyntia Rowley (никога не съм чувала за нея, но двете неща са на обща стойност 18 евро...). Черен молив за очи вече рядко ползвам, но този е невероятно мекичък, доста пигментиран и не се трие лесно. Мисля да го пробвам като очна линия :)

Цветът на червилото е малко спорен, прекалено кукленско розов ми е, но не съм го тествала на устните, може и да ми допадне.

А ето и какви са останалите (редовни) продукти в кутията :)


POLAAR revitalizing night cream
travel size: 25 ml
Абсолютно непозната за мен марка, но обещанията на гърба на опаковката и цената от 43 евро за 50 мл продукт, звучат доста примамливо. В крема няма алкохол, парабени и минерално олио и пише, че нощ след нощ кожата става по-мека и заредена с кислород, а в дългосрочен план дори изглежда по-млада!
Само да приключа с тестовете на 3-те стъпки на Clinique и ще дам шанс на това малко съкровище.

TERMALIV thermal mud wrap 
travel size: 50 ml
Това е нещо като лечебна маска с термална вода, кал и екстракт от арника, който помага за заздравяване на ранички или при изгорено. Ако ме следите в snapchat, то преди няколко дни ви показах как се жигосах с една йенска тенджера и в момента имам 7-8 см белег върху гърдите. Много ми е интересно дали ще има някакъв ефект от тази маска върху белега. Обещава да обнови кожата. Да видим...
Пак непозната за мен френска марка :)

RICH Miracle renew CC shampoo
travel size: 50 ml
Отново доста гръмки обещания са изписани върху тази опаковка: почиства, обновява, подсилва, придава обем и блясък, омекотява косата и я прави витална. Някакви прекалено наивни ми се струват обещанията, но любопитството ми е по-силно от факта, че в момента губя коса като за световно и определено ще тествам това чудо.
Марката отново ми е непозната (всъщност всичко в кутията ми е непознато като марки :D), но пише, че се води луксозна грижа за косата хаха

ABSOLUTION purifying face water
travel size: 30 ml
Изцяло натурален продукт, което може да се познае веднага по аромата на билки хаха 61% от състава е дори от органично отгледани култури. Останала част от... само натурални хахах
В момента ползвам тоник за лице на Clinique, но ми е интересно какво ще направи и тази вода с лицето ми. Ще я взема за пътуването, което планираме в края на март :)


LOC vibrant matte lipstick

оригинален размер
Това беше единственият разкрит продукт в кутията, като можеха да се паднат три различни цвята. При мен дойде trouble - малинено червено, което се усеща много комфортно и мирише доста сладко. Ще го пробвам и ще го включа в Lipstick парада на червените нюанси, който също подготвям (в главата си засега хаха)

Както виждате кутията предлага доста любопитни продукти, сравнително разнообразни. Макар, че ми се искаше да има поне още един от декоративната козметика (изключвам бонус продуктите ;) )
Прави впечатление, че само един от тях е в оригинален размер, но при положение, че марките са ми абсолютно непознати, нямам против да пробвам травъл размерчетата им.
Забравих да спомена, че кутията струва 13 евро и в момента е най-евтината от тези, които се предлагат тук :) Поръчала съм и следващата, така че март месец отново ще ви покажа какво са подбрали :)
Споделете в коментарите всъщност дали ви е интересно да ви показвам съдържанието на тази кутия, тъй като отново сдобиването с нея на бг територия би било свързано с перипетии :)

Усмивки,
Мери

ПС: Снимките в този пост са правени с телефон, 
за което се извинявам. Продадох старият фотоапарат 
и още не съм поръчала новия ^^