Big&False lash :: Avon 2015

Здравейте, момичета.
От доста време не съм писала в блога, но мисля това да се промени в следващите месеци, за сметка на видеата в You Tube. Малко прекалено много ми идва драмата в Тубата и мисля временно да се оттегля оттам. Но не и преди да финиширам една много вълнуваща кампания, за която искам да ви разкажа днес :)Всъщност повечето от вас вече са видели най-вероятно, че става дума за кампанията, свързана с новата спирала на Avon Big&False lash. От бранда се свързаха с мен преди около два месеца и ми предложиха да се включа, като аз приех поради две причини. На първо място кампанията тече в 9-тия месец от бременността ми и идва в момент, в който имам нужда да се занимавам с нещо, за да не изперкам от чакане хахаха
На второ място - идеята е сууупер интересна и ми се стори изключително забавна - няколко влогърки трябва да отговорим на три грим-предизвикателства, поставени от актьора Калин Врачански. Плюс - идеята да пробвам нова спирала (знаете, че една жена вечно търси нова, по-добра спирала), ме грабна доста силно, като типичен бюти блогър :)

Повече подробности за самата кампания, както и за спиралата Big&False lash, може да прочетете в сайта Mega Migli (натиснете, за да ви прехвърли там). Не забравяйте, че ако се регистрирате, гласувате и коментирате, имате възможността да спечелите и вие една спирала, а също така и голямата награда - пътуване до Бирмингам, Великобритания и билет за модно шоу :)На мен много ми се иска да ви призова да гласувате за всички влогърки, които участват, защото честно казано състезателният елемент в кампанията ми идва малко в повече. Не съм фен на състезанията и смятам, че те натоварват атмосферата и предизвикат леко негативни емоции. Но като оставим това на страна, всички влогърки заслужават да бъде натиснато бутончето "Харесва ми", защото са повече от очарователни :)

Аз самата съм крайно недоволна от това, което се получи с моето видео, защото се наложи да го снимам много набързо, в голяма жега, заради която се потих като прасе през цялото време и накрая отново не успях да се вкарам в под 10 минути хахахах Това се оказа и най-нехаресваното ми видео в моя канал, но какво да се прави. Никога не съм твърдяла, че съм професионален гримьор и почти съм убедена, че онези над 15 души, натиснали unlike в YouTube едва ли могат да постигнат по-добър резултат :)
В крайна сметка - няма защо да се оправдавам за неумението си да се гримирам пред камера изобщо :)

Аз оставам в очакване на второто предизвикателство, което трябва да бъде обявено в понеделник, така че стойте и вие на линия и не забравяйте да бъдете позитивни :)))