Yves Rocher Bronzing Powder ~ REVIEW


Здравейте, плодчета :)
Long time, no see, a? Или просто на мен ми се струва, че апатичното ми състояние продължава прекалеееено дълго :D В частта personal update това е единственото, което ще кажа - апатична съм. Не ми се занимава с никого и с нищо, а имах големи планове за блога и YouTube канала.
Но време има, музата ми вероятно ще си почине добре - не я знам къде е запразнила, но ако я срещнете я на море, я на планина, моля ви - кажете й, че ми липсва :)))
Стига лирики! Днес сме се събрали да си говорим за един продукт, който доста време се чудех дали ми трябва, ноооо в крайна сметка не спирам да използвам от деня, в който си го взех! Става дума всъщност за хайлайт-руж на Yves Rocher, нищо че се води бронзираща пудра. В него няма нищо бронзиращо и нищо пудрено хахахах Затова пък е малък разкош в кутийка.

Ружчето е сред най-новите продукти на бранда и в Германия все още се намира в магазините, макар и да не е от постоянния асортимент на марката. В България не съм сигурна дали го има, тъй като проверих само онлайн на едно от местата, които предлагат Yves Rocher, но там го нямаше.
От скоро брандът пуска и бестселърите си в дрогерии Лили, но и там не съм сигурна, че го има.
Изобщо... сигурно ще ме нахраните, че пускам ревю отново на продукт, който не присъства на българския пазар, но не мисля да се оправдавам за 100-тен път защо го правя! :) Който ме чете - си знае! :)


ОПАКОВКА
Стабилна изчистена пластмасова опаковка. Капачето се затваря много здраво и отварянето му от само себе си, не е възможно. Обичам изчистени и стилно изглеждащи опаковки и тази спокойно мога да класифицирам като такава :)


ПРОДУКТ
Срещу сумата от 10 евро получавате 6.5 грама хайлайт руж, който изглежда на този етап невъзможен за изхабяване. Ползвам го повече от месец, поне три пъти в седмицата и ни най-малко не е нарушена целостта на горния слой. Цветът е много нежно розово с преплетени златисти нишки, които вероятно трябва да се водят "бронзиращата" част, но за мен те просто допълват блясъкa на ружа. Текстурата му е копринена, а самият продукт е силно пресован. Не се праши ИЗОБЩО.

Аз използвам за нанасянето му плоска четка за ФДТ. Точно това копие на РТ на снимката. Идеално е за това, което искам, а именно - небрежно поставен върху скулите руж, който видимо ги озарява. Нанасянето става с потупващи движения от средата на скулата към корените на косата (Да вдигне ръка този, който разбра какво се опитвам да кажа :D)
Блясъкът може в началото да ви се стори леко силен, но върху скулите представлява лежерен сатенен финиш с розовееща основа. Това е от продуктите, с които кожата буквално светва и става супер glow в стил JLo! No kiddin, tho! Не успях да хвана ефекта на снимка. Как го правят бюти гурутата идея си нямам хахаха

МОЕТО скромно МНЕНИЕ
Това е предпочитаният от мен продукт за летните дни, в които искам да съчетая ружа с хайлайта, без да наслагвам 3000 продукта върху лицето си. Трайността на ружчето е целодневна, дори в жегите, като единствено с напредването на деня намалява блясъкът на скулите, но не и цветът на бузките :)
Нанасен с друга четка, по-мека и по-переста, може да се използва и като скинфиниш върху цялото лице, но трябва да се нанася само с лека ръка, за да не станете Пинко Розовата пантера :)

Аз лично го предпочитам само за подчертаване и блясък на скулите и като такова е определено фаворит в колекцията ми.
Ако разбира се, предпочитате по-матови ружове или търсите наистина бронзираща пудра, това не е продукт, който ще ви впечатли.
Идеален обаче, ако смятате, че сте от хората, на които руж не им стои. Просто защото не стои натрапчиво и не може да прекалите с него.

Хммм, това ревю уж можеше да стане по-дълго, пък то аз май казах всичко! Забила съм, хора. Като магаре на мост съм се запънала и не мога да съчетая две изречения накуп... Мъъъка! Но има причини за това, с които не смятам да ви товаря. Моите проблеми са си мои. Важното е да мислим положително! :)

Пращам ви виртуални прегръдки и моля, ако сте на морето - топнете си дупето и заради мен и му предайте, че догодина ще го видя хихихи