UNBOXING :: My Little ROAD TRIP Box / July 2015


Здравейте, момичета :)
Този месец ми се стори, че юлската My little box дойде дооооста по-рано, има-няма две седмици след юнската. Но пък бях забравила, че предната кутия беше съществено забавена заради проблеми с поточната линия.
Кому са нужни тези ми разсъждения идея си нямам, но whatever! В крайна сметка днес ви представям юлското издание на MLB, което е обединено около темата Road Trip.Когато взех кутията в ръце, ми направи впечатление, че беше доста тежка. Мъжът ми веднага се пошегува, че са ми сложили половин литър минерална вода вътре, тъкмо по темата за пътуванията ахахаха Разбира се, вода нямаше, но пък козметичните продукти се оказаха тежички :)


Random нещицата бяха леко разочарование за мен, защото свикнах на малко по-джиджави работи, но в крайна сметка са достатъчно практични.
Ето и какво съдържа кутията:

~ традиционната картичка, чиято картинкa не ме впечатлява особено, но пък цитатът е супер

  
"Животът е като пътешествие, наслаждавай му се всеки ден и носи малко малко багаж" 


~ списание
~ travel organizer за документи, така че да са ви под ръка при пътуване/15Е
~ мини тефтерче, оформено като плик за писма, отново с рисунка на Канако, в което да записвате спомени от пътешествията си + химикалка BIC/5Е + 1.99Е
~ малка книжка за вкусни летни коктейли (от която няма да мога да се възползвам хаха)
~ (така модерните) временни златни "татуировки"
~ торбичка с козметични продукти:

=> Garnier UltraDoux олио за коса с нероли (150 мл), предпазващо от слънцето и солената морска вода/ 8.50Е за 150 мл
=> My Little box сорбе за тяло за след слънце (100 мл) / 13Е за 100 мл
=> Batiste Dry Shampoo (50 мл) с дъх на кокос и езотични плодове/ 4.90Е за 200 мл


Както споменах, леко съм разочарована от тазмесечното издание, най-вече заради некозметичните неща... Извинявам се, ама не бих дала 30 лева за силиконова калъфка за документи, пък била тя и наистина доста практична...Тефтерчето никога не е излишно, но можеше да е една идея по-голямо. И да, очевидно, BIC се опитват да напомнят за съществуването си на пазара, но все пак... химикалката можеше да е по-готина :)
Златните "татуси" за мен не са нищо повече от водните лепенки, които си лепяхме като хлапета, преструвайки се на много големи татуирани каки и батковци хахаха Честно казано - не я разбирам тази мода. Ако искаш татус - просто си направи истински. Не се лепи с разни лепенки... Лично мнение, tho!


Колкото до козметичните нещица - ще ползвам олиото на Garnier с голямо удоволствие, защото харесвам този продукт на бранда. В банята имам олио-термозащита при сушене със сешоар, а това ще е идеално за дългите летни дни... на двора хахаха (Така е, който влиза в 8-ми месец от бременността си в разгара на летния сезон, може да си позволи единствено пътешествие до двора :D) Т.нар. сорбе за след слънце или просто казано - лосион, едва ли ще ползвам, защото ми мирише на роза, и то толкова натрапчиво, че цялата кутия ухаеше на българско розово масло при отваряне.... Не знам защо напоследък всичко ми мирише на българска роза. Сухото олио на NUXE също на това ми миришка... явно имам проблем с носа хахахаа
Третият козметичен продукт е добре познатият и ааааадски хвален сух шампоан на Батист, който с интерес ще тествам. Дано не е поредният прехвален продукт, който ще ме разочарова, защото често ми се случва :D


Дано следващия месец намеря по-интересни нещица в кутията :)