Top 10 ~ Favorite INSTAaccounts


Здравейте, момичета :)
Докато си browse-вах в Инстаграм днес (за поне 10-и път от сутринта), ми хрумна идеята да споделя с вас десетте си най-любими акаунта.
10 е просто цифра, на която се спрях, за да не направя поредния преееедълъг пост хахаха Но подозирам, че отново няма да е кратък :) 

Всъщност следя 552 акаунта в Инстаграм, към който съм повече от пристрастена! Толкова ми е положителен и зареждащ, че си кисна там 24/7, дори и да има дни, в които не качвам нищо хахаха Просто разглеждам снимки като побъркана. :) Манията ми е сравнима с манията на хората да висят с часове в Пинтерест, но просто аз предпочитам Инстаграм. Много по-социален ми е :)
ПС: Заглавията на акаунтите са линкове към тях :)Бюти и лайфстайл блогърка от съседна на България Сърбия, която много харесвам. Голяма е сладурка, а снимките й винаги са страхотни и много лайфстайл ориентирани :)Страхотен акаунт, посветен на две спасени кучета -  2-годишният боксер/питбул Едгар и 6-годишният голдън ретривър Алберт. Двамата живеят със собственичката си в северната част на Германия, а снимките показват (предимно) дивотиите на двамата страхотни домашни любимци! :)Много красив фийд, с вдъхновяващи снимки на природа, домашен интериор, козметика и други лайфстайл нещица. Ребека е всъщност британски блогър, която доста харесвам, защото и самите й статии са доста интересни :)Сара е влогърка, на която следя само и единствено Инста-акаунта заради страхотните снимки! Супер свежи цветове, много ясни и елегантни снимки. Особено ще се хареса на феновете на лаковете!За всеки фен на красивите фотоси от целия свят. Един акаунт с над 2.3 милиона последователи, на който вероятно сте попадали. Но ако не сте - силно го препоръчвам. Всяка снимка има много силно послание. Уловените моменти са адски вдъхновяващи :)Жената с най-невероятните устни! Не мога да си представя, че съществуват такива устни! А какви liparts твори! Просто съм безмълвна пред таланта й! Напоследък пуска предимно снимки на червила, но и гримът, който прави на очите си в комбинацията с устните е просто... изкуство.Eмма е само на 23, немския блогър, специализирал се предимно в правенето на изящни снимки на прекрасните бутилчици с лакове Essie! Тя е причината в последните месеци да си купувам само тези лакове хахахахаОтново акаунт за разкошни снимки от цял свят! Задължително го погледнете, ако обичате да пътешествате.Съвършенни снимки! Само това мога да кажа за този акаунт. Мацката е фотограф и пътешественик и умее да създава топлота с всяка снимка! Истинска наслада за окото :)Антоанет е страшно вдъхновяваща личност. Българка, която живее в Копенхаген и която не се страхува да преследва мечтите си! Адссссски много я харесвам. Има невероятен изказ на английски език и за мен трябва да е пример за много млади българчета.
Всеки път, когато чета блога й, попадам в един различен свят и се зареждам страшно положително. Акаунтът й в Инстаграм е малко олицетворение на това, което тя представлява. Задължително го посетете, ако още не сте :)

И накрая малък бонус за всички... кафе-любителки ;)


Така де... да оплакнем окото :D


Е, мили мои, инстаграм-addicted приятели, споделете вашите любими акаунти. Търся си нови вдъхновяващи и усмихващи местенца :)
А, ако случайно още не сте ме последвали, хей - какво чакате? :D :D :D Merrys_place e мястото за почти всекидневен спам :D Снимките ми не са нищо особено, но пък вероятно ще са интересни на тези от вас, които искат да знаят детайли от ежедневието ми :)