INSTAmonth | April 2015

Здравейте, момичета :)
Бях позабравила тази рубрика, но всъщност Инстаграм е основната social media, която използвам, да не кажа май единствената и вися там почти 24/7 :D Преди време намалих активността, дори в личния си ФБ профил до там със седмици да не пускам нищо, но в Инстаграм май няма сила, която да ме спре :D Опитах се да поработя и с новото чудо на социалните връзки snapchat, но Бога ми... изобщо не му схванах цаката! Ама идея си нямам как точно работи и каква му е функцията.
Тъй като обаче Инстаграм, колкото и да набира популярност, все още не се ползва (не се харесва) от всички, реших да завърна рубриката в блога и да споделям снимки от ежедневието си тук :)В началото на месеца всъщност се сдобих с нов телефон, с който просто умирам да снимам, защото камерата му е жестока, не само нормалната, но и предната! Прави страхотни снимки! Maй и резолюцията на дисплея има голяма заслуга затова да виждам снимките в страхотно качество, но определено самата камера не може да се мери с тази на старото ми Сони :)
Телефонът е някаква френска имитация на iPhone - Wico и е роооозоооов! <3  (между другото - би ли ви било интересно да споделя с вас мобилните апликации, които ползвам?) :)

И стиига толкова приказки - ето малко снимки :)Instagram беше първoто място, на което обявих бременността си хахаха Дори в личния си ФБ профил не съм :D

Умирам за сладко, плодови сокове и просто не мога да спра да купувам козметика, откакто спря да ми е лошо :D

Фонът на колажите трябваше да е всъщност прозрачен, но ... befunky.com за първи път ме предаде хахахах А ме мързеше да ги оправям :D
Ако още не сте ме последвали в Instagram, но обичате да stalk-вате, заповядайте! :D Може да ме намерите като berrys_beautyplace.

PS: Спестих си коментарите, които съм писала под снимките в самия Инстаграм, защото в мноооого трудоемък процес да напиша всички, но ако имате питанки за някоя от снимките, с удоволствие ще ви отговаря в коментарите тук :)

♥ stay POSITIVE ♥