Essie 'ruffles & feathers' + Маникюр на деня | Review

Здравейте, момичета :)
Обикновено не правя публикации за лакове, но напоследък все по-често се лакирам и обръщам все повече внимание на ноктите си. Използвам времето докато се роди бебето, защото след това за известно време ще забравя за маникюр ахахах (обещавам да не ви занимавам във всеки пост с бебо, ама в момента само това ми е устата хахаха)
Другото е, че направо се влюбих в лаковете на Essie, за които досега ми се свидеха 8 евро, но ето, че за отрицателно време се сдобих с пет, а от доста време в колекцията си имам едно божествено червено, което също заслужава ревю, но то ще е по-натам :)Днес ще си говорим за един много пролетен лак, който според мен - ако обичате зелено, ще поискате :) Ще ви покажа и актуалния си маникюр и трика (то пък големия трик хахах по-скоро с един определен продукт), с който запазвам повече време лака върху ноктите си.


Essie 'ruffles & feathers' е разкошно тревисто зелено, което може да се стори леко отровно на някои от вас, но пък аз обичам да нося мнооооого цветни ноктите си и за мен е идеално. Ето и характеристиките, които ме впечатлиха в него :)


  • уникална четка! (това важи за всички Essie лакове! Просто се преродих и се научих да се лакирам, без да се омацвам до ушите)
  • страхотна кремообразна формула - нито много гъста, нито много течна
  • нужни са два слоя
  • има плътен, матов цвят, без блестящи частици
  • изсъхва сравнително бързо

Има все пак и един минус, които забелязвам при три от шестте ми лака на бранда, които съм ползвала досега - трайността е до два дни, като буквално на следващата сутрин след лакиране, вече имам обелени връхчета.
Това обаче рязко се промени, след като се сетих, че в шкафчето ми прах събира топ лакът на Star Nails Bulgaria All in one. Ползвах го преди 2-3 пъти и го прибрах, защото просто не използвам топ лак, но то се оказа, че има защо. С All in one 1. трайността се увеличи драстично до 4 дни (с домакинските задължения), 2. Лакът има много прекрасно блясково покритие, което се запазва също няколко дни, 3. Ноктите са подхранени, защото този топ лак има функционира и като база и заздравител ;)Актуалният ми маникюр се състои от изброените два лака, плюс топ с брокатени частици на Maybelline New York от Color show серията в цвят Bouquet, който е малък разкош в бутилка, както и р2 LE Just dream like - 040 lilac joy - страхотен цвят с ужасна формула и още по-ужасна четка ахахах Но цветът е много приятен и се върза според мен чудесно с цялостна идея на маникюра - а именно да бъде колкото се може по-пролетен! :))))
А вие какви цветове предпочитате за пролетта и кой е любимият ми ви лак в момента?

♥ stay POSITIVE ♥