Пролетно настроение насред зима | Photopost

Здравейте, Берита :)
В момента навън се сипе сняг на парцали... Така ще е още около половин час, след което ще премине в дъжд, тъй като температурите през деня рядко падат под 0-та. Малко по-късно ще изгрее слънце, после пак ще повали дъжд, а довечера ще го обърне на сняг. Времето е толкова шизофренично, че ме побърква и мен! И тъй като за мен хубавата страна на зимата се изчерпва с 31 декември, след като се върнах в Германия, веднага префасонирах жилището ни! Една от вас ми даде идеята да помисля за пост с идеи за пролетни декорации (Мариела, благодаря!) и аз се заех да го осъществя.


Първо, което направих още първия ми уикенд тук беше да сваля всичко коледно (оставих само няколко сладки керамични пингвинчета, каращи сноуборд и ски) и да разместя мебелите. Правя го един път на няколко месеца, за да оптимизирам пространството. Другата ми цел беше да намаля до минимум излишните декорации и изобщо всякакви джъвчки, които се разхождаха по маси и шкафове. Вкарах повече бели елементи като ново бюро *вижте в Инстаграм* и нова маса и апартаментът направо светна! :) А ето и малко снимки на нещата, които добавих :)


Вманиачена съм към всичко с надписи - Love, Home, Relax, etc.


Наскоро разкарахме жълтите стени, които ви показах в поста Welcome Home преди година.
Една част направихме в това прекрасно синьо, а друга в тъмносиво


Зюмбюлите са едни от любимите ми цветя и срещу 2 евро в Икеа не се колебах дълго ахаха
 Таблата също ми е много любима :)


Винаги имам няколко бутилки червено вино хаха


Какво по-пролетно от няколко пеперудки кацнали върху разцъфнали цветя? 
Това сандъче дълго време не можеше да си намери предназначение, но ето че накрая събра
камъни от Ница, малко свещи и, разбира се, задължителните за мен лампички! :)


Споменах ли колко обичам зюмбюли? :D*90% от декорациите, включително зюмбюлите и изкуствените цветя са купувани от Икеа :) Само японската череша (розовите цветчета) и табелката LOVE са купувани от местен строително-градински център :)
ПС: Казах ли ви, че ще го обърне на дъжд :DПожелавам ви да ви е пролетно на душите!

♥stay POSITIVE ♥