Unboxing | Glossybox Germany :: December 2014Здравейте, прекрасници :)
Вчера дойде декемврийската кутия Glossybox и признавам си, дори не бързах да я отворя хахаха
След като видях специалното коледно издание (надникнете за подробности в прекрасната Чантичка на Ева), което се поръчва допълнително, вече бях разочарована от това, което очаквах в редовната кутия и с тази негативна нагласа дори не я очаквах с нетърпение хахаха
Oще повече, че единственият предварително разкрит продукт, не представлява огромен интерес за мен хахаха Вижте по-надолу дали в крайна сметка съм доволна или не от съдържанието :)Този месец от Glossybox са направили очевиден подарък, като в кутията има 6 продукта, от които 5 пълноразмерни :) Единственият травъл сайз е спиралата на Avene :) Много ми харесва и дизайнът на самата кутията, който е много зимен и много коледен :) Toзи месец продуктите са обединени около темата Winter Moments :) Нека сега да надникнем вътре :)
ПС: Слагането на усмивки вместо точки ми е станал някакъв странен навик :D Забелязахте ли как всяко изречение завършва с усмивка?! о.О


Gliss Kur million Gloss 10 tage Glanz Kur
оригинален размер: 5.99Е/150 мл
в кутията: оригинален размер

Преди да продължа към описанието на продукта, искам да отбележа за пореден път, че думичката "kur" oт немски се превежда буквално "лечение" и е медицински термин :)
Сега към самия продукт - това беше единственият sneak peek в кутията и разочарованието ми (както вече споделих) започна от него. 1. Нямам нужда от допълнителен блясък за косата си, въпреки че Нова година, а-у. 2. Вече 4-5 месеца не използвам нищо със силикони и SLS върху косата си, а това тук има и включително парабени.
Като цяло преди ползвах козметиката на Schwarzkopf и имаше продукти, които наистина харесвах. Вероятно и този продукт няма да е лош. Доста го рекламират тук. Въпреки това - отива за нечий подарък и няма да го ползвам :)


Jelly pong pong All over Glow
оригинален размер: 12.50Е/15 гр
в кутията: оригинален размер

Тотално непозната марка, докато не се загледах в малките букви. Част е от бранда So Susan, от който имам вече два продукта, благодарение на Glossybox. Ужасно впечатление прави съставът и на тази козметика - пълен с парабени. Въпреки това доста харесах ружа от една от предишните кутии (blush). Този продукт сега не прави изключение като състав и има два парабена. Представлява нещо като течен хайлайт, който трябва да озари лицето и вероятно ще го пробвам :)

Claire Fisher Regenerierende Nacht-Handpflege
оригинален размер: 5.94Е/60 мл
в кутията: оригинален размер

Въпреки гръмкото си подзаглавие - Natur Classic (което по-магически начин се е изтрило от снимката о.О), нищо натурално няма в този продукт :) Дори напротив, съдържа феноксиетанол (фиксатор за кремове и парфюми), два парабена и завидно количество силикони. Въпреки това изглежда изключително интересен, досега не съм ползвала нощна грижа за ръце, а както съм споменавала и друг път, моите ръце са страшно сухи. Определено ще тествам продукта :)


Bella Pierre Cosmetics Cosmetic Glitter
оригинален размер: 12.99Е/3,75 гр
в кутията: оригинален размер

Нова година е идеалното време за подобен грим, така че от Glossybox не са пропуснали възможността :) Досега доста неща на бранда съм намирала в кутиите, имам си любимо тяхно червило. Подозирам обаче, че този по същество едър сух брокат, ще бъде единствено тестван и вероятно ползван за някакви евентуални може би бъдещи партита :) Пише, че може да се използва и за коса :)

Weleda Lavendel Entspannungsbad
оригинален размер: 1.95Е/20 мл
в кутията: оригинален размер

Tук е моментът за пореден път да съжаля жестоко, че нямам вана :) Че кой не иска малко домашно спа. Това, което виждате на снимката е лавандулов екстракт за вана :) Или ще му измисля някакво приложение или ще го подаря и него.
Иначе супер похвално е за Glossybox, че във всяка кутия имат по нещо от био и натуралните брандове :)


Avene Couvrance Mascara
оригинален размер: 16.90Е/7 мл
в кутията: травъл сайз
Фокусът ми е нацелил канелената пръчица под капачката на спиралата хахахаха Сори, светлината ми е отвратна! 

Това е единственият травъл сайз в кутията и се радвам, че е така, защото в последните месеци събрах 5-6 спирали, а гледам да не държа повече от две. Чела съм доста позитивни ревюта за тази спирала и определено ще я тествам :)

♥♥

Накратко: може би, защото бях доста разочарована предварително, с такава нагласа получих кутията, в крайна сметка не я смятам за лоша. Има разнообразие от продукти, 5 от 6 са оригинални размери, крайната й стойност е два пъти повече от това, което съм платила.
Тази година обаче най-прекрасната кутия за мен си остава октомврийската :) А също така и Popart изданието. Затова смятам, че за декември месец можеха да се постараят една идея повече :)
В крайна сметка сравнявайки и миналогодишната декемврийска кутия, която беше меко казано скучна, тази година тя е далеч по-интересна :)
PS: Разглеждайки други кутии в Инстаграм, установих, че аз съм най-прецакана, защото в останалите кутии има продукти на Бенефит и други марки, които при мен не са застъпени.  T.e. от Глоси са се постарали, ама не и при мен хахахах
Явно отново трябва да преработя профила си :D


♥stay POSITIVE ♥