YUMMIE | Three kinds of muffins


Здравейте, момичета. 
Отново е неделя и отново наминавам с нещо бързо, което може да си направите сами в този мързелив ден :)
Моето произведение е от миналата седмица, когато ме удари готварската муза, не без участието на Пух и Супичка ;) Повече... надолуууу :)Четейки си блога на Пух миналата седмица, видях, че е постнала едни адскиииии вкусно изглеждащи малки кексчета и моментално ми се доядоха! Веднага цъкнах на линка, който намерих в поста и който ме отведе към любимия ми готварски блог - супичка.ком :) Открих го преди доооста време, когато исках да направя пилешка супа, ама като на мама, и ето че... стана по-вкусна от на мама (Мамо, съжалявам!) :D И оттогава, когато реша да готвя нещо, което не мога (в 90% от случаите), винаги се допитвам до Супичка :)
Аз също ще ви оставя линк към рецептата за бананови мъфини, единственото, което аз добавих бяха натрошени лешници. Станаха още по-вкусни! :)


Любимият, който иначе е голям фен на бананите, се оказа, че предпочита мъфини със сладко! Веднага се порових още малко в блога на супичка и та-ра-да-та-тааааа:


Аз използвах домашно направено сладко от къпини, които набрахме от двора. :) Така да се каже - био сладко :D
Реших, че след като ще правя мъфини е най-добре да направя и класическите шоколадови такива :) Отново порових в блога на Супичка и веднага открих нужната рецепта :)


Отново си позволих да добавя натрошени лешници, а също така сложих и дооооста повече какао, отколкото пишеше в рецептата :)

След около час и половина бъркане и печене, имах около 30 мъфина! :) Изчакайте ги да изстинат и нападайте! :)
Ето и малко снимки от моите произведения :))))
 ♥stay POSITIVE♥