The "Berry & Bludger" AUTUMN TAG

Хей, прекрасни същества.
Отдавна не съм отговаряла на питанки в блога. Нещо стана с идеята ми за Q&A, няма много голям интерес, за мое съжаление, и затова не мога да правя видеа на темата или постове. Но ето, че ми дойде идея да направя колаборацията  с моята прекрасна, любима Тай и заедно се спряхме на идеята за таг, в който сами си измислихме въпросите. Като цяло постът се върти около това да изберем по едно-единствено нещо, което свързваме с есента в няколко различни категории. Нищо, че в БГ е вече зима... но все пак сезонът си е есенен :)
За да видите какво избра Тай, посетете прекрасния й блог Bludger Queen! A за да видите моите - просто продължайте надолу 
Предпочитано място през есента?
Тъкмо преди няколко дни се замислих как ми се иска да съм в някоя дървена хижа, на брега на красиво планинско езеро, обградена от снежни върхове, докато огънят танцува в камината, а аз пия горещ шоколад, увита в прегръдките на любимия... СТОП! Събудетеееее сееее!
Еех, мечтииии :D
Ако си говорим за суровата реалност - харесвам малките, уютни coffee shops, но още не съм си намерила подходящото тук в Германия :)Продукт, без който кожата ни не може?
Нещо мнооого хидратиращо. През есента и зимата кожата ми се изсушава в пъти повече, отколкото през лятото и става една вяла, суха, безжизнена... Отврат! Така, че моля - препоръчайте продукта, без който тя не може!  (А този въпрос уж аз го избрах ахахахах)
И все пак да кажа, че засега успешно с хидратацията на лицето ми през студените дни се справя кремчето на Билка с Роза :)
Есенното ни червило?

Това е лесно! Golden Rose 23 Velvet Matte. Любов от първо нанасяне 
Любимата ни дреха, запазена за есента?

Oversize пуловерите и плетените жилетки!


Аксесоарът, който вадим с падането на първите есенни листа?
Любимата ми плетена шапка (random store) и един огромен шал на H&M. Тази есен добавям и висящите колиета :)


Парфюмът, крещящ: Есееееен е!
Fame на Lady Gaga! Сладък, силен, натрапчив, леко горчив, доста пиперлив, омайващ, див...


Напитката, която сгрява есента ни?
Late Macchiatto Caramel 
Храната, носеща вкуса на есента?
Охххх! Ми не знам.. Като цяло есента е сезонът на горещите супи и содените питки (за мен) :)
Книгата, която грабваме под топлото одеало?
Настоящата ми страст - Game of Thrones :D (изгледах 4те сезона за две седмици, сега съм по средата на втората книга... Маниите винаги ме обземат с години след всички останали хахахаха)
Песента, която ни носи прекрасно есенно настроение?
Ще пусна две хахахах Едното не е песен, а cover на Resistance на MUSE oт двама виолончелисти (така ли се пише тази дума?!?!), които открих само преди няколко дни 2Chellos. Винаги съм изоставала в музикално отношение хахаха

И най-любимата ми песен към днешна дата: Follow me oтново на MUSE (Йори, знам, че ще оцениш хихихи)
Трикът, подобряващ настроението ни през есенните месеци, когато времето е мрачно?
Спирам компютъра, изключвам WiFi-то на таблета и се потапям в света на Хари Потър и Приятели. Работи безотказно, още повече с чаша ароматно кафе или билков чай, а едно парценце шоколадче прави ЧУ-ДЕ-СА! Но вие вече знаете това, нали? хихихихи
♥ ♥ 
Ако ви харесват въпросите, чувствайте се поканени да отговорите - тук или във вашия блог! Ще ми бъде интересно! И не забравяйте да посетите местенцето на Тай, за да видите и нейните отговори! 

PS:

Aбе, понеже ние си измислихме този таг, т.е. въпросите!, и трябва (ааахахахаха) да го популяризираме, тагвам няколко прекрасници! Някои от любимките ми няма да са тагнати от мен, защото... Тай ми ги открадна!!! :D


Светлето от Girl's Temptations

Ида oт Ida's Beauty Blog
Maриета от Murfeishun
Галя от MyMakeup2013
Йори от Pull Pulk Revolving doors
Пирина от Empirina


stay POSITIVE