REVIEW | CATRICE PhotoFinish 18h liquid foundation


Здравейте, прекрасни. 
Днес е ред за едно ревю, което много от вас поискаха и което аз отдавна подготвих, но изчаквах да пристигне новата ми камера, за да снимам и видео, в което да ви покажа продукта в действие.  Става дума за фон-дьо-тена на Catrice - Photo Finish.


Знаете, че съм фен на бранда и в момента, в който реших, че вече съм достатъчно "узряла" за носене на ФДТ, веднага се озовах в ДМ и разглеждах предложенията на Катрис :) Много се колебах кой точно ФДТ да взема, защото адски съм привлечена от обещанията на серията Nude Illusion и Velvet Matt, но в крайна сметка се спрях на Photo Finish, най-вече заради обещанието да си стои на кожата 18 часа. 
За да добиете по-пълна представа за това как действа този продукт, може да цъкнете Тук искам да отбележа, че YouTube каналът ми вече има самостоятелна страница в ФБ. Реших, че е по-добре да направя нова страница, в която да пускам само видеата си, защото има много хора, които не гледат клипчета и не желая да ги затормозявам излишно. Още повече, че смятам да обръщам оттук насетне повече внимание на канала си в Тубата и имам нужда от място, където да мога да комуникирам с хората, които гледат клипчетата ми :) Така, че ако не искате да изпускате нови видеа - Subscribe или Like ;)След тези лирични отклонения, е време да си поговорим за продукта, главен герой на днешния пост :)


ОПАКОВКА

Адски ми допада това, че продуктът е в стъклено масивно шишенце, което вероятно ще стане на сол, ако го изпуснете на пода, но пък изглежда доста по-луксозно :) Има и мега удобната помпичка, чието само ЕДНО натискане изкарва продукт, достатъчен за цялото лице :)


ПРОДУКТ

ФДТ-ът е със сравнително гъста консистенция, кремообразна, макар да се води течен. Цветът, който имам аз е 020 Rosy Beige - приятен телесно бежов нюанс с мнооого лек розов подтон. Съвпада идеално с нюанса на кожата ми и розовият подтон някак подтиска естествения жълтеникав нюанс на моята кожа :) Във видеото много ясно си личи средното към по-плътно покритие на продукта, кояйто успешно се справя със заличаване на червенини и тъмни кръгове :)
Има доста силен аромат, който аз оприличавам на роза. Задържа се известно време върху лицето, но макс до половин час изветрява. Самият продукт се оксидира, без да става оранжев и много добре приляга на кожата.СЪСТАВ:

Съставът му не е натурален или био, но все пак продуктите на бранда не претендират за такива :)
МОИТЕ ВПЕЧАТЛЕНИЯ

Като цяло смятам, че този продукт е добро попадение за цената си от 8 евро. 

Ето и защо:

√ Не стои като маска 
√ Слива се с цвета на кожата
√ Прикрива червенини и тъмни кръгове
√ Траен е (напълно изпълнява обещанията), без да изсушава кожата
√ Икономичен е
√ Не подчертава грапавини по кожата
√ Не е нужно да се фиксира с пудра
√ Матира съвсем леко и е по-скоро идеален за по-студените месеци
√ На снимки стои перфектно, а кожата изглежда гладка и мека

♥ ♥ 

Като цяло препоръчвам продукта силно, но много ще се радвам, ако някой от вас даде и своето мнение. Също така ще се радвам, ако някой е способен да го сравни с така известния и хваления Photo Ready на Revlon или някой друг подобен :)

stay POSITIVE