GIVEAWAY - CLOSED | ♥ Well, I love pink ♥ | October :: Breast Cancer Awareness Month

Здравейте, прекрасни същества :)  

 ГИВЪТ ПРИКЛЮЧИ! БЛАГОДАРЯ ВИ!

От едно известно време обмислям да направя едно гивче, ей така - без повод :) И понеже обичам да ми е розово, да ми е весело, да ми е нежно и да ме усмихва, отново подбрах няколко розови продукта, специално за вас ♥ Едва след като подбрах този розов "букет" ме осени фактът, че официално Октомври е световният месец за борба с рака на гърдата и розовото е цветът на кампанията. Нещата в този живот не са случайни, обичам да го повтарям!
Като жена, с претърпяна операция заради два тумора в гърдата, се чувствам малко или много съпричастна и ми се иска да ви призова  - посещавайте редовно мамолога си! :)
Всъщност този пост и този giveaway искам да посветя именно на борбата с рака от гледна точка на превенцията. Нито съм учен, нито ще измисля лек срещу това заболяване, нито мога да го унищожа. Но мога да ви разкажа...oт първо лице!

Бях в предгимназията, когато ми откриха бучка в гърдата. За мое щастие доброкачествен тумор. По време на самата операция, която от любопитство наблюдавах, зяпнала в отражението на операционната лампа, се оказа, че имам не един, а цели два тумора. Гнусни слузести малки образувания, приличащи на топка разшлякано тесто, които само за две седмици могат да порастнат до размерите на топче за пинг-понг. Да, малки, но пък там! Късмет, че толкова малка, успях да напипам гадното топче (мислех, че е едно), което с времето можеше да се влоши.
Много жени нямат този късмет. За да сме по-точни: около 3000 жени само в България се диагностицират с ужасното заболяване всяка година. Една на 22 жени е болна, а половината дори не знаят за това. Всяка трета диагноза се поставя, когато вече е твърде късно за ефективно лечение.
В Европа 20% от смъртните случаи от рак, са заради развитието му именно в гърдата. Обикновено случаите на рак на гърдата се наблюдават при жени над 40, но изключения има. Но тази гадост застрашава и маточната шийка, и яйчниците!


 Затова, момичета, ЖЕНИ, не пренебрегвайте ежегодните си гинекологични и мамологични прегледи. Те могат да спасят живота ви!Чудих се дълго време как да организирам играта, която стартира днес и как точно да я представя, защото хем не ми се иска да бъде обвързана с хиляда условия, хем ми се иска човекът, който ще получи наградата да е наистина читател на блога :)


Затова реших, че единственото задължително и най-важно условие ще бъде да оставите коментар под този пост :) НО, за да се признае коментара, ще трябва да се запишете в притурката Rafflecopter малко по-долу. Чрез нея ще стане тегленето. 

Ако сте последовател в ФБ, YouTube и Instagram получавате бонус-точки. НО това не е задължително! 
Отново повтарям, че единственото задължително условие е да оставите коментар под поста и да се запишете в Rafflecopter. Останалите entries са единствено и само допълнителни НЕзадължителни бонус-условия.

Много се надявам да съм успяла да обясня съвсем точно какво трябва да направите, за да няма неразбрали... След изтеглянето на победителя, ще проверя дали той е оставил коментар под поста, преди да го обявя :) Така че, ако сега се записвате в системата за коментари Disqus, гледайте имената ви да съвпадат с тези, които ще дадете в Rafflecopter :)


НАГРАДАТА

р2 Dress code: Happy Look of love blush (limited edition)
p2 Volume gloss gel look polish 010 Little princess
Essence Love Letters Highlighter powder 01 Love Poem (limited edition)
p2 Total Matte Lip cream 010 Paris Affair  /цветът е нежно розово, нищо, че изглежда червено на снимката аххахаа/
Сладко джобно тефтерче - random store
Meдальон със заек - random store

Можете да се логнете в Rafflecopter чрез ФБ акаунта си или с мейл, по ваша преценка :)


a Rafflecopter giveawayВАЖНО!!!

Гивът е отворен за цяла Европа и е с продължителност две седмици, като победителят ще бъде изтеглен чрез Rafflecopter и обявен на 31 октомври. Ще се свържа с него в ФБ или чрез мейл (зависи как се е логнал в системата) и той ще има два дни (уикендът на 1 и 2 ноември), за да ми върне отговор :) 


Успех на всички и благодаря ви, че сте тук!ПС: Макар да не са кой знае какво, всички продукти са закупени с мои лични средства, НИКОГА не са ползвани и не са налични в България!
Наградата ще бъде пратена на победителя чрез куриер за моя сметка :)stay POSITIVE