REVIEW | Golden Rose Matte Velvet lipstick & P2 Matte Leather effect nailpolish


Здравейте :)
Предвиждах тази седмица да пусна няколко поста с доста продукти в тях - като Empties, Favourites (не съм пускала за август, знам, затова ще пусна любимите ми продукти за два месеца), разни разочарования и т.н., но реших, че ще дойде прекалено много изброяването на едни продукти с по няколко думи за тях... 3-4 еднородни поста един след друг не ме блазни като идея, но моля, пишете ми в коментарите кое от изброеното искате да видите първо :)
И тъй като есента вече се усеща с пълна сила, нищо че преди ден при нас беше направо лято!, ми се иска да ви покажа едно прекрасно червило, на което намерих идеалния лак!В последния пост с придобивките си, ви споменах, че червилото на ГР беше едно малко мое козметично желание, което се сбъдна, благодарение на Ина от Limited Beauty. Aдски ми харесва червилото и съм 100% сигурна, че когато се прибера отново в България, ще си купя и някой нюд нюанс.

Няма да правя пространно ревю нито на червилото, нито на лака, но ще спомена с по няколко думи какво ме впечатлява в тях.


Golden Rose Matte velvet lipstick 23
За есента ми се прииска нещо, наистина по-наситено, по-тъмно, по-червено от традиционните розово-цикламени тонове, които нося (имам толкова много, че стигат за цял пост ахахах). В интерес на истината изобщо не мислех, че подобен тип цвят *виненочервен* ще ми стои добре, но се оказа, че откакто върнах кестенявия цвят на косата си, някак всяко червило, което сложа ми харесва :D Ще ъпдейтна поста със снимки с цялостна визия с червилото, но за момента ще ви го покажа само на устни. Цветът е на 90% същия, като на живо.
Изумена съм от факта, че това червило изобщо, ама грам не пресуши устните ми. Нещо, което очаквах да се случи предвид факта, че червилото е с матов ефект. Добро впечатление ми направи и това, че разни несъвършенства на устните ми, не си личаха в толкова голяма степен. Отново изненадаващо за матирано червило което не означава, че не трябва да се грижим за устните си ;).
Не ми допадна изкуствено създадената извивка на червилото, която има за цел да го направи по-лесно за разнасяне, но това при мен определено не се получи, дори излязох от контура, затова препоръчвам да се нанася с четка.
Червилото е много пигментирано, но не оставя почти следи върху чашите, което е пореден плюс. При мен с хапване и пийване, издържа приблизително 5 часа. Не се изтри толкова равномерно, колкото ми се иска - започна от центъра на устните, но като цяло с едно повтаряне през деня, червилото ще стои на устните до вечерта.p2 Matte leather effect Nailpolish - 070 Insider diary
Няколко пъти съм споменавала колко харесвам продуктите на немския бранд р2, които са всъщност ДМ-ска марка, но за съжаление не се внасят в България. На тяхно място има друг ДМ-ски бранд - SHE, но по мое мнение, продуктите на р2 са в пъти по-добри. Така, че ако имате приятели или роднини в Германия или ако имате път насам *пожелавам ви го* - минете задължително през ДМ и опустошете щанда на марката :)
Лакът, който почти не хванах на снимката, е с доста интересен финиш. Не е класическият пясъчен такъв, а е по-скоро мат, с леки грапавинки, които да имитират ефект на естествена кожа... Хубавото е, че е доста издържлив, интересен, не се закача по дрехите и дори един слой е напълно достатъчен, за да покрие добре :)

Koи цветове от мат серията на Golden rose притежавате вие и какво мислите за тези червила? :) Очаквам мненията ви в коментарите :)
А аз, след като вчера разбрах какво толкова харесва ЦЕЛИЯТ свят в Game of Thrones, отивам да се наслаждавам на Дрого! :D Дано само спрат с убийствата на прекрасните direwolves, че ще има да ревааааа...


UPDATE:
Oбещах да ъпдейтна поста със снимки с цялостна визия. Избрах класическа очна линия, която смятам, че най-подхожда за дневен грим, макар и с по-тъмно червило. На снимките излезе по-червено, отколкото е, представете си го мааааалко по-тъмно на живо :)

Извинявам се за косата, но не е боядисвана от два месеца, тези дни ще поправя това :D

Колебаех се дали да пусна тази снимка, но исках да покажа колко бели изглеждат зъбите с това червило. ;) Имайте предвид, че моите не са толкова бели по принцип :Dstay POSITIVE