MY MONTH | August 2014


Хеееей, привет :)
След едномесечно затишие, се завръщам отново в блог пространството ;) Връщам се, но с предупреждението, че по-рядко ще ме виждате хахаха Край на всекидневните постове! Решение, което взех след доста премисляне от моя страна. Решение, което се базира изцяло на желанието ми - блогът да спре да бъде център на вселената ми :)
Много пъти съм ви казвала, че пиша, когато ми се пише и го правя за удоволствие, без да имам и без да искам да имам изгода от това. Забелязвам обаче, че всекидневното ми постване е доста изнервящо, включително за мен самата и ме натоварва по отрицателен начин в последните няколко месеца. Затова реших да си върна душевното спокойствие, поствайки по-рядко, но по-стойностно, ако мога така да се изразя. Тъй като не съм се отказала и от видеата в YouTube, ще балансирам двете неща и се надявам тези от вас, които обичат да ме четат всекидневно, да не остават много разочаровани ;)
И така, след тези така любими ми лирични отклонения, е време да ви покажа какви ги върших през изминалия месец :)


Тъй като постът ще бъде предимно снимков, няма да развалям всичко с много приказки. Под всяка снимка ще има кратко описание :) ENJOY :)

Още на втория ден от пристигането ми в България, имах невероятното удоволствие да се срещна с няколко прекрасни и много любими блогърки <3 Бързо цъкайте на блоговете им:

Ден по-късно се видях с още няколко прекрасни блогърки и едно невероятно красиво същество, което разтапя с поглед <3 

  • http://acupofteiated.wordpress.com
  • http://mymakeup2013.blogspot.de
  • http://antonovaantoaneta.blogspot.com
В София си бях една седмица и през това време успях да посетя отдавна желано място - Хидропарк "Мелниците". Страхотно местенце, което препоръчвам силно :)

Край бреговете на езерото в Хидропарка, можете цял ден да се излежавате на мега удобните хамаци... <3
Или пък да си проявите детинската същност :D Това е корабът от Карибски пирати, но самият Джони Деп като Джак, беше безпощадно разпокъсан... Буквално - липсваше му мустака, ръката му беше откъсната... Явно беше преживял близка среща с български хлапета :D

Почивката ми в България продължи с истинска... почивка. Тази година заради бурите, избрахме да почиваме на планина и се спряхме на любимия ни курорт в Троянския Балкан - Априлци. Горещо препоръчвам хотела (едноименният "Априлци"), позволено е дори за домашни любимци - без допълнително заплащане. А гледката от терасите е просто удивителна, както сами може да се убедите ;)

Троянският Балкан и околностите на Априлци крият невероятни места, които ви карат да се чувствате повече от неземно :)

И въпреки, че се преби няколко пъти (на снимката е в полет, след поредното подхлъзване), Кари беше най-щастлива от факта, че прекарвахме дните си на обезлюдено място насред леден планински поток :)

Дори се съгласи да позира на снимка с мен :Р

Опитах се да се направя на фотограф аххахаа Кълна се, охлювът си въртеше главата и с любопитство наблюдаваше обектива :D

Красивите места край Априлци нямат край!

Успяхме да стигнем дори до Крушунските водопади! Една мечта по-малко ;)

И щом сме стигнали до Крушунските водопади, задължително се отбиваме и в Ловеч. Красив град, който има какво да предложи на туристите. Макар и обиколката да е само 2 часа :) Задължително се качете до крепостта и посетете музея на Васил Левски ;)

Троянският манастир е най-любимото ми място в България. И поне един път в годината го посещавам. Така направихме и тази година :)

Успяхме и цели два пъти да хапнем в любимата ми кръчма в Орешака - "Кайзер". Само на два километра преди манастира отляво! Задължително пробвайте Менчето на готвача! 

Самият Троян също се нареди на опашката за разходка :) Прекрасно впечатление ми направи пешеходната зона, която е в перфектно състояние и е много красива!

Престоят ми в България завърши с няколко дни в Пловдив, който вече е вторият ми дом. :) Там намерих една сродна душа, в която се влюбих от първия момент, в който се видяхме на живо *не бе, не съм с обратна резба, ама си е любов*! Мiss you already, Bludger Queen!

И въпреки, че ще ме убиете заради тази снимка, я качвам, защото това беше най-смешният и невероятен следобед, който съм имала в последно време. Два дни ме боля корема! 
А Лори и Светлето са едни от най-чаровните блогърки, които имам щастието да познавам. Тай, ша мЪ прощаваш, ама теб вече те отбелязах. Няма да се повтарям, я! :D 

Kaкво се случва, когато блогърки играят Скрабъл! :D :D :D

Всяка почивка има своя край! В Сърбия, на връщане към Германия :)

Един от най-невероятните залези, които съм виждала! Красота насред Хърватска за финал на този пост, с който ви пожелавам прекрасен, топъл, слънчев и усмихнат месец септември :)

LOVE, BERRY

Няма коментари