GLOSSYBOX Germany | Popart Edition (September 2014)


Здравейте, момичета. 
След като няколко месеца пропусках да ви показвам в блога какво има в немските Glossybox, реших да поправя тази грешка, още повече, че за пореден път си удължих абонамента с още шест месеца. Тъкмо реша, че ще го спра и те вземат, че направят всяка следваща кутия по-примамлива :D
Вчера най-накрая пристигна дъъъъълго чаканото от мен popart издание за септември и днес може да видите какво има в него :)


Ще започна с това, че във всяка кутия, в зависимост от попълнения в сайта на Glossybox профил, има различни продукти, но винаги има един, който е еднакъв за всички. Честно казано, аз си развалих изненадата този месец, като влязох в профила си, за да видя какво се случва с кутията и с НЕудоволствие установих, че продуктите, които ще получа, са на разположение за feedback. Така разбрах какво имам в кутията и малко се разочаровах от липсата на елемент на изненада...
Въпреки това очаквах нетърпеливо изданието си, заради широкорекламираната кутия. Този месец тя не е розова и обикновена, тя е шарена, тя е поп-арт, тя е готина. Дори външната опаковка е прекрасна хихи

Имаше обаче още един момент на неприятно усещане, а именно фактът, че хорицата, които бяха опаковали моята кутия, си бяха оставили ръцете. БУКВАЛНО! Вътре всичко се мандахерцаше необезпокоявано; хартиеният пълнеж, който обикновено слагат, беше наполовина този път; панделката просто беше пусната в кутията, без дори да бъде завързана... В общи линии ме накараха да се почувствам сякаш са нямали грам време и са претупали нещата... Просто досега винаги всичко в било на много високо ниво и това, че опаковката не беше като хората, ме подразни.

Но да оставим личните ми драми настрана и да продължим с продуктите.
Както винаги вътре има пет продукта, като този път три от тях са пълноразмерни, 4-тият е травъл сайз, а петият е МЕГА сладурска мостра.

А именно става дума за

BENEFIT Cosmetics It's potent eye cream

Оригинален размер: 14.2 гр/32Е
В кутията: мостра от 3 грама
Тестерните мостри на Benefit са самата сладост. Точно както и опаковките на пълноразмерните продукти. Обожавам ги! Смятам, че предоставената мостра е напълно достатъчна, за да добие човек представа за продукта. Идеята на този продукт е да премахне тъмните кръгове под очите. Може да се ползва и сутрин, и вечер и нямам търпение да видя дали наистина има резултат.


FIGS&ROUGE Mini hand cream

Oригинален размер: 20 мл/4,99Е
В кутията: оригинален размер
Продукти на марката често присъстват в кутията, но до този момент съм ги подарявала, защото по една или друга причина не сме си пасвали. Този ще е първият продукт, който директно отива в козметичния ми несесер в чантата :) Имам странна мания към кремовете за ръце и това е продукт в десятката :) Напълно натурален, без силикони, парафини и минерално олио. Първоначално се вцепених от това, че ароматът му може да бъде на шам-фъстък, както пише на опаковката, но се оказа, че в комбинация с ванилията, се получава много прекрасен аромат. Кремчето съдържа и масло от шеа, което е още един голям плюс.


SO SUSAN Cosmetics Flutter Mascara 

Oригинален размер: 4 мл/15,90Е
В кутията: оригинален размер
Само преди два дни си купих нова спирала, но и тази ще тествам. Марката ми е позната от предходната кутия, в която имаше прекрасен руж в цвят пепел от рози. Самата спирала не ми се струва нещо особено, четката е доста малка и странна, съставът не е от най-прекрасните, включително съдържа и три парабена. Но и преди съм казвала, че козметиката, която ползвам е 50:50 био-небио, така че това не е огромен проблем за мен хахаха Опаковката изглежда много сладурска, с едно прекрасно колибри, което според мен е щампа, която ще падне скоро. хахаха


EAU TERMALE AVENE Micallar water

Oригинален размер: 200 мл/14,90Е
В кутията: травъл сайз 100 мл
Ползвала съм тази мицеларна вода, за мен не е много по-различна от Биодерма или Нивеа. Но не е и лоша. Радвам, че е травъл сайз, защото ще мога да я ползвам при пътувания, когато нямам възможност да мъкна по-големи бутилки :)


LAVERA Naturkosmetik Trend sensitiv glossy lips

Oригинален размер: 6,5 / 6,95Е
В кутията: оригинален размер
Още един напълно натурален продукт. Забелязала съм, че напоследък в кутиите пускат доста био и натурални продукти, което ме радва (изобщо доста радост споделям в този пост хахаха), защото така имам възможност да пробвам различни неща. Особено био декоративна козметика. В предната кутия имаше молив за очи на бранда, но сега бях леко разочарована (то не може само радост), че е глос. Не обичам и не нося. Но ще бъде задължително тестван. Ако не си допаднем - ще бъде подарен :)
Цветът е доста хубав и макар да се води прасковен, е доста по-тъмен и много подходящ за есента :)


Като цяло доста ми допаднаха продуктите в кутията. Радва ме (ето пак! :D) и фактът, че са започнали да правят кутиите от много по-качествен картон, който е толкова твърд, че може да мине и за пластмаса :) И определено тази красива кутия ще влезе в употреба :)

Какво ви допадна най-много на вас? Искате ли ревю на някой от продуктите? Не ме карайте да чета мисли, оставете коментар :))))
Пожелавам ви прекрасен уикенд!


stay POSITIVE