REVIEW | AVON LUXE Powder bronzer


Здравейте, прекрасници :) 
Днешното постче ще бъде за един продукт, който посрещнах със смесени чувства поради тоталната ми липса на опит с подобни работи, но и поради желанието ми да се науча. Ммда, бронзиращите пудри и контуриращите продукти са част от света на бюти блогъра, която при мен не намира особено приложение. И си признавам веднага - това е първият ми такъв продукт. Въпреки това още след първата употреба на Avon LUXE powder bronzer си допаднахме и определено ще я взема в багажа за България след по-малко от месец :) Йееей!


Опитът ми с бронзиращите продукти реално се свежда до една единствена подобна пудра, която ви показах в последния си Empties пост - тази на Дебора Милано. Пълна катастрофа. По-подробно може да прочетете в поста. Още обаче с първото докосване до тази пудричка на Avon, нещата изглеждаха мнооооого по-различни :)

ОПАКОВКА

Като ви казвам, че става за събиране на веществени доказателства, не се шегувам ахахаха

Луксозна пластмасова кутийка, окъпана в огледално злато. Разположена е в отделна картонена кутийка, която 100% ще изхвърлите веднага, както направих аз и поради причина съставът на продукта безследно изчезна :) Кутийката се затваря доста стабилно (с така популярното при луксозните продукти щракване), предвид факта, че бутончето за отваряне изобщо не е бутонче, а просто служи за побутване нагоре с цел по-лесно отваряне. Когато се отвори кутийката, отвътре виждате голямо огледало, което е голям плюс за мен. А самият продукт е покрит с пластмасово капаче, което го предпазва от случайно нараняване.

Големият минус на кутийката е, всякакви следи остават по нея и спокойно може да се използва за събиране на пръстови отпечатъци :D Но така пък лесно ще забележите, ако малки детски пръстчета са шарили по нея в опит да се направят на мама :)))))


ПРОДУКТ


Цветът, който имам аз е Warm Glow - нежно млечно-кафеникаво (за мен абсолютно лате) с хиляди златисти частици, които са супер микроскопични и реално придават нежен и почти незабележим блясък. Продуктът представлява пресована пудра, която обаче супер лесно се загребва с четка. В този момент леко се разпрашва, но за мен това е по-скоро плюс, защото по-лесно се борави с пудрата. Нанесена на кожата, пудрата лесно се прелива, не полепва грозно само там, където се минали с четката, а напротив - придава много прекрасен лек слънчев допир върху кожата. С повече наслагване може да се ползва и за контуриране, без да изглежда пошло и грозно :) Определено не седи брашняно, всяка прашинка от пудрата полепва по кожата. Трайността е изумителна, особено, ако сте ползвали база за грим :)


МОИТЕ ВПЕЧАТЛЕНИЯ


Трябва призная, че още с отварянето на кутийката, ме впечатли красивият цвят. Стои супер естествено, има лека ненапълно суха текстура. Напротив, леко мазнее, без да е кремообразна. Голям плюс е, че златните частици стоят на едно място, не падат от лицето, защото са в перфектния размер - хем ви озарява, хем не приличате на диско-топка.
Цветът, който имам аз е подходящ дори за много бели кожи, според мен. Аз самата не съм толкова мургава, макар че, когато слънцето ме види (дано да е скоро!) ставам направо цигане за отрицателно време :D Наистина трайността е забележителна - при мен стоя цял ден без да мръдне, издържа стоически и на дъжда, който в последните дни е решил да ни удави :D

Определено това е продукт, който си идва с мен в България за лятната почивка, за да мога да го използвам в горещите летни, августовски дни, които се надявам да ме чакат на родна територия :)
На снимката съм с пудрата. Самата снимка е постната в Инстаграм, затова е с този филтър :)

*Продуктът ми е предоставен за проба от Avon Bulgaria.
Мнението в този пост е изцяло мое и не е повлияно 
от факта, че продуктът ми е предоставен безплатно.
** Напомням, че всяко мнение в този блог се отнася само и единствено
до мен и моята кожа - смесена със сухи бузи и омазняване в Т-зоната :)

Няма коментари