NEW IN | YVES ROCHER Deutschland

Здравейте, момичета. 
Ето, че успях да се справя с визията на блога за един ден и бързам да ви покажа новите неща, които пристигнаха вчера от Yves Rocher :) Mного се надявам, че визията на блога ви допада и ще прекарвате тук приятно времето си :) Искаше ми се да бъде нещо по-сериозно (да го наречем), тъй като само след 4 дни блогчето ми става на 3 годинки, което си е мноооого дълъг период за един такъв блог. Т.е. вече май съм порастнала, а? Хахаха. Е, всъщност като се замисля, хич не съм порастнала и това е причината да се радвам на птички, тревички и пеперудки, които избрах за основни в новата визия :)
А пастелните тонове все повече ме привличат през последните месеци, така че бързо реших какво точно искам :)

Стига вече празни приказки :) Време е да си говорим по същество. Това е втората ми поръчка от Yves Rocher Германия и я направих поради една-единствена причина - неустоима оферта! Три продукта по избор за 12,90 евро с подарък лятна чанта, както и втори подарък по избор заради направената поръчка :) Как човек да откаже нещо подобно :))))
Не се колебах и директно отворих сайта и избрах :)

1. HYDRA Vegetal Booster Hydratation
2. SEBO Vegetal Peeling
3. MONOI парфюмен спрей за тяло
4. Exfoliating shower gel with bio organic vanilla (мирише БО-ЖЕСТ-ВЕ-НО)
5. Body Peeling с кайсия

Серията Vegetal много ми допада. При предишната поръчка взех серума за пори и тоника за лице и си ги ползвам с голям кеф :) Затова и когато трябваше да избера един от подаръците, се спрях на хидратиращия серум, който през лятото ще ми е особено необходим :)
Пилингът за лице беше част от трите продукта по избор, както и парфюмният спрей, и кайсиевият пилинг за тяло :)
Ваниловият пилинг-душ гел взех само, защото наистина обожавам ванилия ахахахах
Цялата поръчка ми излезе на стойност 21 евро с включената доставка.
Разочарована бях обаче от подаръка-чанта и бях доволна, че не си избрах рокля, защото имаше и такава възможност :) Чантата се оказа от чист найлон и дори не е толкова голяма, колкото да ми побере кърпите за плажа, евентуално... Въпреки това обаче, ще я ползвам именно там! Поне няма да се мокри, а и е шарена ахаххах

Е, това беше за днес. Отивам да пия кафе с бабите, които посещавам всяка сряда и мъдря как да оправя и снимките в блога. Хич не съм доволна от качеството им и се извинявам за което. Работя по въпроса :)
Има ли любими продукти на Ив? Ще се радвам да споделите в коментарите :) Прекрасен остатък от деня ви пожелавам :)

♥ LOVE, Berry