OOTD | Birthday girl (mobile edition)

Здравейте :)

Днешният пост е малко импровизиран :) Вчера, както очаквах да отпразнувам рождения си ден по пижама през телевизора с поредния епизод на Criminal Minds, нагъвайки пиле с картофи, бях прекрасно изненадана от моето момче :) Вечеря в прекрасен романтичен ресторант :)
Спонтанно реших да заснема някои моменти, плюс аутфита си за празничната вечер, затова и снимките не са с много добро качество. Правени са с телефона ми :)
Някои от вас, които ме следят в Инстаграм, вече видяха роклята, с която бях - тя ми е подарък от страшно близка моя приятелка и вчера я облякох за първи път :)


Искам специално да благодаря и на всяка една от вас, която ми писа вчера, а и днес - като коментари под поста с наградите за рождения ми ден, (не забравяйте да се запишете) и във ФБ, a също така и в Инстаграм! Всяка една ме усмихна много и направи денят ми още по-специален! Пожеланията ви бяха страхотни и съжалявам, че не успях да отговоря на всяка една от вас, но ето сега ви казвам:

БЛАГОДАРЯ! Благодаря за пожеланията и благодаря, че ви имат! Без вас този блог нямаше да е същия. Нека желанията ви се върнат в пъти! Бъдете щастливи и не забравяйте да се усмихвате, въпреки всичко :)


По-специално празнуване на рождения ми ден тази година няма да има :) Ако не броим факта, че в момента пека баница, с която ще почерпя дамите от старческия дом, където отивам след малко :) С кафе, баница и сладки немски приказки ще отбележа празника си в компанията на наистина харизматични дами, нищо че са на по 80-90 :) Правят си прически, не пропускат аксесоарите ;) Но това е друга тема ахахахах
Ето и снимките от вчера, като отново се извинявам за качеството :)
НЕ МОЖЕ БЕЗ СЕЛФИ аххаха, денят прекарах с прекрасната диадема от Мирсеа 
ВЕЧЕРТА ЗАПОЧНА С ИТАЛИАНСКО ПРОСЕКО И НАЙ-ВКУСНИТЕ МАСЛИНИ НА СВЕТА!!! БУКВАЛНО
ПРИЯТЕЛЯТ МИ БЕШЕ ЗАПАЗИЛ МАСА В ПРЕКРАСЕН, МНОГО РОМАТИНЧЕН ИТАЛИАНСКИ РЕСТОРАНТ В ЛЮКСЕМБУРГ
ОСНОВНОТО ПАПАНЕ БЕШЕ НЬОКИ С МОЦАРЕЛА, ПРЕСЕН ДОМАТЕН СОС И БОСИЛЕК
ЧЕРВЕНОТО ВИНО Е ИТАЛИАНСКО - НЕВЕРОЯТНО ВКУСНО! <3
РОЖДЕНИЯ МИ ДЕН УВАЖИХА ДОРИ ДЖУЛИЯ РОБЪРСТ И ХАРИСЪН ФОРД :D
ВЕЧЕРЯТА ЗАВЪРШИХ С НАЙ-ЛЮБИМИЯ МИ ДЕСЕРТ! НЕВЕРОЯТНО ТИРАМИСУ
НАЛИ ВСЕ ПАК Е OOTD ПОСТ :D
ЗЕЛКА :D


ПС: Вчера подаръци не получих :) Всъщност само една прекрасна орхидея, декорирана със сърца :) В очакване съм на някаква мноооого голяма изненада, която ще получа чак август месец, когато се приберем в България. Защо и какво е - идея си нямам, но моето момче винаги умее да ме държи в напрежение ахахахха
Прекрасен ден на всички :)


post signature