REVIEW | Rene Furterer shampoo Lissea

 Здравейте, прекрасни същества :)
 Известно време ме хвана липсата в блога, но знаете, че това се дължи на пребиваването ми в България :) Доста задачки имах, но успях да свърша всичко :) Сега се завръщам с доста идеи за постове и доста продукти за ревюта ;) 
 Днес ще ви говпря за един нов шампоан, който ползвам от почти месец и който си заслужава ревюто :)


 Rene Furterer е марка, която присъства в козметичния ми шкаф от доста време и, която аз доста харесвам. Загова, когато от фирмата се свързаха сс мен, с удоволствие приех сътрудничеството и с интерес очаквах да ми пратят един от последните си продукти - шампоанът за бурни и непокойни коси - Lissea :)

Продуктът идва в полупрозрачна тъмнолилава тубичка от 200 мл, която си има и картонена кутия, както и подробна листовка. Обещанията са за гладка и покорна коса, максимално предпазена от външни влияния :) Самият шампоан е с много гъста конситенция, със сатенен финиш. Ароматът му е билков, според мен мирише на чай хихи Няма изкуствени оцветители.

 Досега го ползвах три пъти върху изтощената ми бедна косица, която преди последното ползване претърпя час и половина стоене с боя, а след това и изрусяване с блондор. Заради дългия престой, скалпът ми изгоря и се обели като лук... Което обаче неволно стана причина да се убедя в страхотните качества на този продукт.

 Първото, което прави впечатление при нанасяне е минималното разпенване на продукта, което автоматично води до мисли от типа нищо-няма-да-измие. Това обаче далеч не се оказа така. С еднократно измиване, постигнах ефект на коса, буквално скърцаща от чистота. Нужното количество обаче за това еднократно миене е доста, с размерите на орех, по-голям орех. Или по-скоро детска шепа със шампоан. Това се налага заради гъстата консистенция, което го прави доста неикономичен. Разбира се, ако косата ви е с някаква нормална дължина, а не до кръста като моята, нужното количество ще е доста по-малко :) Така че неикономичността не може да се определи като изключителен минус, тъй като зависи от дължината на косата ви :)

 Като резултат постига се мека, напълно измита от мръсотии, нечистотии и разни гелове, лакобве ии прочее стилизиращи продукти коса. Колкото до "покорността", бих казала че косата ми е по-пригладена и определено ненаелектризирана :)


 НАКРАТКО
  •  гъста, неикономична консистенция
  •  приятен, билков аромат
  •  подходящ за всеки тип коса

  •  без сулфати и парабени
  •  мека, лесна за разресване и пригладена коса

*продуктът ми е предоставен за проба и ревю от представителите на Rene Furterer за България
**снимките са правени с таблета ми, експериментирам хахаха, а и вися на летището във Франкфурт Хан, чакайки си превоза към вкъщи :)


post signature

1 коментар

  1. Много хубаво ревю :) и аз харесвам марката и ще се огледам за този шампоан като свърша този на Matrix repair :)

    ОтговорИзтриване