REVIEW | MANHATTAN Lipstick LE Festival Hunter

Здравейте :)

Как сте днес? Аз вече опаковах багажа си за България и утре в ранни зори летя за родината :) Вече нямам търпение, защото поводът е страхотен :))) 

И тъй като следващата седмица няма да бъда много в час, имам да се виждам със сума ти хора, да пия сума ти кафета и да се разправям със сума ти държавни учреждения, реших днес да метна един пост :)

И без повече бавене, искам да ви представя червилото от месечните ми любимци за април - Manhattan Soft Rouge Lipstick - Festival hunter :)


Червилото е от лимитирана серия на марката, която е посветена на един от сезоните с най-много празници - пролетта :) Предлага се в три цвята, като аз избрах 01 Festival hunter

ОПАКОВКА
Малко по-тясна от стандарните гилзи, пластмасова, сребиста с прозрачна капачка, през която много добре се вижда избраният цвят :) Затваря се добре, няма опасност да се изхлузи капачката в чантата :)

ПРОДУКТ
Червилото е тип балсам, с кремообразна текстура, която му позволява да се нанесе гладко и плътно. Има прекрасен сладникав аромат на сладкиш и е цяло удоволствие да се ползва. Ароматът се задържа известно време и върху устните. Финишът е сатенен, но след едно хапване, остава мат :)


ЦВЯТ И ПИГМЕНТИРАНОСТ
Цветът на това червило е доста особен. Води се корал, но е по-скоро динен нюанс, който на моите устни има изявен розов подтон. Леко е неонов, но не прекалено натрапчиво.
Откъм пигментираност червилцето е страшно добро. С 1-2 нанасяния се получава перфектен цвят - наситен, искрящ, красив.

със светкавица

ТРАЙНОСТ
Тъй като е от типа балсами, този вид червила рядко стоят на устни повече от 2 часа. Трябва да призная, че това издържа до три часа, като цветът е толкова наситен, колкото и в самото начало. Разлика има само във финиша, който след първото хапване вече е матов, както отбелязах :) Въпреки това със задоволителната си трайност е напълно подходящо да излезете сутринта и чак по обед да се огледате дали не трябва да го повторите. 


ЛИЧНИ ВПЕЧАТЛЕНИЯ
Аз съм повече от влюбена в това червило :) Откакто го имам, го нося буквално през ден, защото се оказа, че цветът му е страхотен за избелялата ми кожа, която обаче има лек жълтеникав оттенък, остатък от винаги болнавия ми вид през зимата хахахах Цветът на червилото е страшно пролетен, леко пастелен и адски ми допада в комбинация дори с опушени очи, т.е. с акцент и върху устните, и върху очите.
Единственият му минус е това, че адски цапа. Ако ще целувате любимия, си пригответе мокри кърпички, защото много от червилото ще остане по неговите устни :)
Ароматът не е натрапчив и е напълно поносим, а аз съм човек, който не обича миризливи продукти на лицето си :) 


НАКРАТКО
  • чудесна пигментираност и наситен, плътен цвят
  • цапа
  • НЕ изсушава устните
  • трайност около 3 часа
  • идеално за кожи с по-болнав вид
  • чудесно за комбинация дори с опушени очи
  • идеално, както за деня, така и за вечерта
  • мазно, балсаместо като текстура с лек сатенен финиш, който преминава в мат
  • цена: ок. 4 евро


В общи линии толкова много са червилата, които си харесвам за този сезон, че трудно мога да откроя някой любимец... до този момент. Мисля, че това червило безапелационно печели приза за Моето пролетно червило, което... ще стане и Моето лятно червило хахахаха

Пожелавам ви много усмивки, момичета :)
Обещавам да наминавам през блога следващата седмица или поне през ФБ :)
post signature