Pink Spring Giveaway - CLOSED!

Здравейтеееее :)
Навън грее слънце, температурите се покачват до 30 градуса на слънце през деня, дървета са цъфнали в прекрасни бели и жълти цветове, които разнасят невероятно опияняващ аромат, птичките жизнерадостно чуруликат, а вие ама граааааам не се интересувате от лиричните ми отклонения в този пост :)))) Че как иначе!? Награда ви очаква!!!! :)))) Обявявам началото на моя

 РОЗОВ ПРОЛЕТЕН ГИВЪУЕЙ!


Няма да ви губя времето в празни приказки колко съм щастлива от наличието на слънце, най-малкото, защото 1. ще го урочасам това слънце и 2. вас не ви интересува :))) Вероятно вече сте скролнали, за да видите каква е изненадата, която подготвих специално за вас - моите прекрасни, верни читатели :)))
Все пак има няколко условия, които ми се иска да прочетете и да спазите, за да участвате в томболата :))

УСЛОВИЯ НА ГИВ-а
1. Да сте лайкнали страницата на блога във Фейсбук (ЛИНК) или, ако нямате ФБ, да сте фен чрез GFC! Ще намерите Google friends connect в дясната лента на блога :)
2. Да отговорите на въпроса:

Кой е Вашият козметичен must have за пролетта?
Ще зачитам само отговорите под този пост, тук в блога. Коментарите под линка във ФБ НЕ УЧАСТВАТ в томболата!
3. Напишете в коментара и мейла си, защото ще се свържа с победителката само и единствено чрез мейл!

ПС: Всеки коментирал ще има свое номерче. Списъкът с имената и номерата ще бъде публикуван заедно с победителката! МОЛЯ - коментирайте само по един път! Двойни коментари не гарантират две номерчета ;) 

КРАЕН СРОК:
Участия се приемат до полунощ (бг време) на 3-ти април! (точно три седмици)

Победителката ще бъде избрана чрез random.org и ще бъде обявена на 4-ти април, петък! Ако до полунощ на 6-ти април (неделя) не получа обратен отговор на мейла, който ще й пратя, на 7ми април ще бъде избрана нова победителка :)

ГИВът е отворен за всички дами, независимо къде живеят :) Не дискриминирам колежките по съдба в чужбина, така че дерзайте :)))))

Ииии, ако сте прочели всичко дотук, ето и наградата! Продуктите са купувани с МОИ СРЕДСТВА и са избрани специално за вас!
Постарах се да бъдат неща, които няма да намерите в България. Поне не скоро! Още пареха, когато ги взех от стелажите! :)


1. Мanhattan RETRO GLAM (Limited edition) Eyeshadow palette - Vintage Romance
2. Essence MAKE-UP BOX - How to make your face WOW
3. Essence Bloom me up (Limited Edition) duo eye pencil - Bloomylicious
4. Nougat London - Sprakling Body shimmer (Cherry blossom)
5. Колие с рози и птички :)

Ииии още малко лирични отклонения :)
Защо розово?
Защото олицетворява за мен чистотата, нежността, красотата и непринудеността на една жена! Розовото е романтика! Розовото е момичешко! Розовото е пролетта! <3


Надявам се подаръците да ви харесват - изключително скромни, но от сърце! Този гив правя за всички мои верни читателки и последователи, които всеки ден минават оттук, четат, лайкват, коментират и ме усмихват! С този ГИВ искам да ви благодаря, че сте тук и че ви има!
БЛАГОДАРЯ ВИ!

post signature