Favorite music this week VOL. 3

Привет :) Готови ли сте за поредната доза музика от блога? Знам, че вероятно няма да допадне на всички, но както и предния път ви казах - аз съм музикално junkie :D Слушам от всичко по много и никога едно и също хахахха Всеки ден различна музика ме вдъхновява, всеки ден различна музика ме мотивира, натъжава, усмихва... Изобщо музиката е моят спътник в 20 от 24 часа в денонощието (да, да, и когато спя сънувам музика :D) 
Стига лирики, и без това в следващите редове, ще има достатъчно признания :)

David Guetta feat. Skylar Grey - Shot me down

Гласът на Skylar е феноменален! Нежен, бистър, чист. Песента - зареждаща, агресираща, повдигаща духа :)

Daffy - Mercy
Обичам Daffy. Странна, впечатляваща, над нещата, оригинална, малко комерсиална, леко винтидж :)

No doubt - Don't speak
Тази седмица тази песен ме върна мноооого назад във времето, когато може би трябваше да мълча, но дивеех :) Гуен за мен е символ за изящество, нежност, примесена с грубостта на рокаджията, пълна с енергия, изпълваща теб с енергия, зашеметително модерна, различна и същевременно себе си <3

Benjamin Biolay - La Superbe
Френско, мелодично, нежно, но същевременно грубо. Бенжамин има красив и омайващ глас, който обичам да слушам, макар да не разбирам и думичка. Май е време да науча френски :)

Jessie J - Nobody's perfect
 Jessie е буйна, дивачка, нахакана, мноооого над нещата, захилена, с впечатляващ глас и страхотно вибрато! Песента ми е много на сърце. Защото, хей, не всички сме перфектни, нали? Но защо трябва да ни пука от това? ;) 

И тази седмица само 5 броя :) Другата седмица може и да разширим кръга :)))
Коя е вашата любима музика днес?
post signature