CATRICE Made to stay lip polish- 050 Megan FuschiaЗдравейте, красоти. Докато вие се радвате на прекрасната пролет, ние тук усещаме първия полъх на зимата :D Вчера първо заваля градушка (40 мин!!!), която се стопи до мокро-снежна покривка на земята. Днес температурите са около 1-2 градуса, а новопоникналите нарциси, зюмбюли и лалета притихнало студуват... Много се надявам, че това е много временно и няма да ни завали някой сняг, като във Франция, например, където вчера натрупа 60 см!!! о.О
Въпреки всичко на мен ми е пролетно и днес ми се иска да ви представя новото попълнение сред "облеклата" ми за устни за този сезон :) Catrice Made to stay 3 в 1 лак за устни в цвят 050 Megan Fuschia.

Не съм фен на този тип продукти за устни, но честно казано не устоях нито на рекламата, нито на прекрасния сладникав аромат на лака. Дълго време се чудех кой да грабна, като мноооого ми привлече окото един невероятен неон, но дори на суотч на ръката ми така ярко се отразяваше, че реших, че ще приличам на цигане с него и се задоволих с малко по-убития, но също толкова прекрасен цвят на фуксия. 

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Това, което се вижда на снимките, всъщност не е точно реалният цвят.

ОПАКОВКА
Лъскава черна епруветка с наподобяващи змийски мотиви. Половината от капачката е в цвета, който представлява самия лак. Затваря се добре и няма опасност да се разтече в чантата. Четчицата му е леко извита, във формата на сплестната капка и с нея се борави доста лесно. 

ПРОДУКТ
Фирмата казва за него: Насладете се на прекрасния наситен цвят, което едно червило може да покаже, съчетано с трайността на stein и с блестящия финиш на нежен глос. 
Аз казвам: Продукт с консистенция на много гъст глос, с изключително плътен и наситен цвят. Завършекът му е силно гланциран, като устните изглеждат направо неустоимо сочни. Ароматът му е на нещо невероятно сладко, което ми иде да изям.

ЦВЯТ
На снимките цветът изглежда почти червен.  Всъщност дори не е точно фуксия, както се води според опаковката, защото за мен фуксията е изразително лилава с розов подтон. Тук цветът е по-скоро нежно черешов, на моменти леко розовеещ, а на естествена дневна светлина светлочервено с розов подтон.

ПИГМЕНТИРАНОСТ И ТРАЙНОСТ
Пигментацията му е убийствена. С едно минаване на четката устните са перфектно покрити. По отношение на трайността от бранда обещават 8 часа. Моят опит беше носене по-малко от 8 часа. Около 5. Силният гланцов блясък изчезва някъде след първото кафе, а ако го гарнирате с хапване, резултатът ще бъде силно матови устни. Но цветът няма да избледнее. Махнах го едва със силно напоен тампон с мицеларна вода, защото има неприятното /за мен/ свойство да попива в устните. Но все пак говорим за трайността на стейн, така че това е нормално.
НА ЕСТЕСТВЕНА СВЕТЛИНА

ПЛЮСОВЕ
цветът не избледнява
не изсушава устните
има силен блясък
има удобна четчица

не лепне
ниска цена (5 Евро в Германия)
предлага се в шест различни цвята, включително нюд

трайността му е доста висока

МИНУСИ

цапа много
блясъкът изчезва след първото кафе
усеща се на устните


МОИТЕ ВПЕЧАТЛЕНИЯ
Макар да не съм фен на този тип продукти, както вече споменах, сериозно обмислям втори цвят. Толкова много ми харесва тази наситеност на цвета и факта, че не трябва да се притеснявам дали червилото е на устните ми, че тези два фактора са много изкушаващи. Наистина не ми харесва факта, че се усеща върху устните, но това чувство се дължи на глос ефекта, а аз не съм свикнала да нося глосове, така че вероятно на тези от вас, които носят редовно, това няма да им попречи. Адски ми допада ароматът, които се усеща известно време след нанасяне, но не е натрапчив. 


Вие вече сдобихте ли сте се с някой от цветовете, които се предлагат на пазара? Какви са вашите впечатления?
Не забравяйте да участвате и в моя

PINK SPRING GIVEAWAY
Kраен срок: 3-ти април!
post signature