AROMA Anti-stress face Mask

Привет, привет :) Отдавна не съм писала ревюта на бяла козметика, а и напоследък взех да пиша повече някак лични постове, което не се харесва на всички ви, затова е време да разнообразим малко :) Героят на днешната публикация е Антистрес маската за лице на Арома! 

Първо, искам да изясня:
Защо този продукт заслужава отделно ревю?

1. Защото е на българска фирма, а българската козметика трябва да се промотира!
2. Защото продуктът е невероятно качествен, въпреки забележките ми към състава му (снимката по-долу)
3. Защото е нещо, което ползвам за първи път - признавам без бой, никога не бях чувала за анти-стрес маска...

И след това отклонение, продължавам по същество

ОПАКОВКА
За продукт, който струва под 10 лева, няма как да очакваме някаква жестока, луксозно изглеждаща опаковка. Нормална пластмасова тубичка, с инструкции за употреба. Плюс на тубичката при този тип продукти е, че реално не трябва да бъркаш с пръсти в някакво бурканче, след това да мажеш продукта на лицето. Можеш да изстискаш продукта директно върху лицето и да размажеш с четка или с добре измити ръце, преди това. Лично аз нанасям с кръгообразни масажиращи движения с ръце, защото така продуктът се абсорбира много по-добре в кожата.

ПРОДУКТ

Бял крем с приятна лека консистенция, смесен с малки сини топчета, които при допир с кожата се разтварят и освобождават ментовия екстракт, така важен за този продукт. Има нежен ментов аромат, който се усеща само докато се премахне маската. 


Съвет за ползване и ОБЕЩАНИЯ на производителя:ЕФЕКТ (лично мнение)
При нанасяне маската попива много бързо в кожата, като първоначалния бял филм попива изцяло, но без да се усеща неприятно по кожата. Сините сферички, които изглеждат като скраб, се топят и се смесват с останалата част от продукта. Ментовият екстракт освежава кожата моментално. Усещането е като за лек бриз в горещ летен ден, кожата е охладена и успокоена. Маската стои около 15 минути върху кожата, след което може да почистите с памучен тампон или с хладка вода. Аз лично предпочитам втория вариант, защото той почиства изцяло крема и кожата остава мека, приятна на допир, видимо по-сияйна и приятно хидратирана. Тенът не е буквално изравнен, неравностите по кожата няма да изчезнат, но не това е целта на маската. Целта й е кожата наистина да придобие моментално анти-стресиран вид, да не е повяхнала и суха. В това отношение маската е бижу.
СЪСТАВ
Това е и единственият минус на тази маска. Макар да е изчистена от парабени, маската съдържа други продукти, които много хора биха искали върху лицето си. Но в крайна сметка е до лично виждане на всеки - дали ще ползва съставки, заклеймени като вредни (защото такива преобладават в по-голямата част от козметиката, която ползваме, но аз не знам някой да е умрял от това) или да не ползва. Не искам да повдигам темата за вредните  и полезни съставки отново. Всеки има правото да реши сам за себе си! Лично аз, докато виждам положителен ефект от даден продукт, наистина не се интересувам от състава му. :)
Дали я препоръчвам?
Ако се абстрахирате от състава и си представите крайните резултати - да, препоръчвам тази маска. Причината са незабавните резултати и фактът, че точно в началото на пролетта, кожата отчаяно се нуждае от подобен тип маски, които да изтрият следите от зимата и студа от кожата на лицето :)

Ако имате опит с тази маска, ще се радвам да споделите в коментарите под този пост :) Ако не - как се борите със следите на зимата върху кожата и как я подготвяте за пролетта?

*Продуктът ми е предоставен като комплимент от Aroma, като мнението в ревюто е изцяло мое и необвързано с парично възнаграждение!!! 


Не забравяйте за моя малък

PINK SRPING GIVEAWAY

post signature

3 коментара

  1. Супер е ревюто!Естествено,че трябва да се промотират български продукти!Абсолютно за!А относно снабдяването с тях...чакаме пратки от България аххахах

    ОтговорИзтриване
  2. Май ще я пробвам.Напоследък наблегнах на бялата козметика и наскоро си взех една ензимна маска на Балеа,но това не пречи да ги редувам с Аромата :)

    ОтговорИзтриване
  3. Днес се загледах в тази маска и много се чудех дали да си я купя,но след като прочетох твоя отзив отивам утре и си я купувам :))) Благодаря за ревюто!

    ОтговорИзтриване