6 things, that make me happy

Хей, хей :) Официално и от мен - честита пролет :) Време е да извадим усмивките от шкафа, да се радваме на хубавото време, да изтупаме цветните и закачливи дрехи от прахта и да се отдадем на красотата на този пъстър сезон :) Лично аз, макар ужасния вятър, с който идва този толкова ароматен и цветен сезон, затварям сивотата и освобождавам вдъхновението за една красива и изпълнена с много положителни емоции пролет! :) 
Бях тагната за този таг или не точно такъв, от Rois и реших да го направя, защото ми се стори интересен, а и е още един начин читателят (т.е. вие) да разбере още нещичко за мен, ако още има такива неща хаахаха


Любовта
С главно Л! Смятам себе си за щастливка, защото след няколко неуспешни и пълни с терзания връзки (макар и, разбира се, с щастие до голяма степен), в които отдавах 100% от себе си срещу някакви си мизерни проценти от отсрещната страна и след доста еднодневки, незначещи нищо, успях да намеря Моята Половинка. Тази, без която не мога да живея. Тази, без която не мога да дишам. Тази, без която животът е изпълнен с наистина по-малко смисъл или изобщо лишен от такъв. Аз съм от този Кари-Брадшоу-тип жени, които търсят разтърсващата, вдъхновяваща cant-live-without-each-other любов. И я намерих преди да навърша 30 и съм адски щастлива. Събуждам се с усмивка всеки ден, защото Tой спи до мен и усещам неговата топлина!
Oбичам те, Миши ♥ ♥ ♥

 Приятелите
Щастлива съм и поради факта, че имам цели 4! прекрасни ИСТИНСКИ приятелки, които са готови на всичко за мен, независимо по кое време на денонощието и независимо на какво разстояние се намирам от тях. Те са винаги до мен и аз винаги до тях и това са жените, които ми липсват толкова много, че понякога боли! Нямам търпение да ви видя, момичета, да ви целуна и да ви намечам! 
 Обичам ви, Е., Сл., Т. и М.
Трябва да добавя, че съм адски щастлива и от факта, че имам още доста хора, които мога да нарека приятели, а не просто бегли познати, с които да си пием кафето, да си говорим за всичко, което можем да си говорим, да споделяме, да преживяваме качествени и положителни емоции. В това число и мъже.  И нямам търпение да седнем да пием кафе на родна територия! Записвам часове в планера, ей! :)

 Порша Карера фон Сталянова
Знаехте ли, че това е пълното име на моята принципеса? Масово хората си мислят, че Кари е кръстена на любимата ми Кари Брадшоу, но това далеч не е така. Кръстена е на любим автомобил :) И всъщност сред имената на Кари са още: Карита, Каримира, Бльоки, Порчита и Чучи :) И макар понякога да ми иде я да удуша (най-вече, когато застане на прозореца и ореве света, че е била само час и половина на сутрешна разходка (!!!) или се прибере вкъщи, овъргаляна в кравешки изпражнения ДО УШИ), я обожавам и за миг не съм съжалявала, че при малко повече от три години взех решението да прибера двумесечното дръгливо и бълхливо пале от улицата! Специални благодарности и на човека, който, макар да нямам възможността и отговорността да се грижа за животинче, знаеше, че няма да я оставя обратно на улицата и въпреки това ми се обади „да й занеса храна“ (Той си знае кой е :) ) Благодарение и на него, и на Кари най-накрая научих що е това отговорност! :)

 Музиката
Ех, клише след клише! Но всъщност музиката е тази, която ме прави щастлива, когато имам нужда, или ме подкрепя в тъгата и освобождава сълзите, когато трябва да се оттърва от стреса и напрежението в мен. Музиката ме вдъхновява и ми дава криле :)

 Книгите
Няма по-голямо удоволствие на света от това да се потопиш в измисления свят на любов, приключения и човешки взаимоотношения. Да си представиш картините, които описва авторът на всяка страница и да потъваш все по-дълбоко в тях, докато ти самият не се превърнеш в герой от романа, който четеш. Обичам да чета на един дъх. Рядко оставям книга, която ми е станала интересна. Прочитам я за два дни максимум. Но пък ако не ме грабне от първата страница, директно минавам към следващата :)
Последната книга, която прочетох буквално за един ден беше "Гордост и предразсъдици" и ужасно съжалявам, че свърши. Преди това се опитах да прочета "Отнесени от вихъра", защото харесвам филма, но Бога ми, толкова е скучно това четиво. Обичам да има съспенс, всяко изречение да те кара все по-бързо да преминаваш към следващото... А описанията на войната и походите на войниците в "Отнесените" оставят на заден план историята на Скарлет и Рет... Докарах книгата до 400-тната страница, и таблета ми заби и я изтри сам :D Съдба!

 Писането
Колкото обичам да чета, толкова повече обичам да пиша. Чета и пиша от 4-годишна. С писане си изкарвах хляба в продължение на 8 години и това е едно от нещата, които най-много ми липсват тук. Радвам се, че открих блогването като една такава възможност – да претворявам мислите си черно на бяло и да има кой да ги чете :) А, когато писането е свързано с любими неща като пътешествия и козметика, то определено е още по-приятно :)

Кои са вашите 6 неща, които ви правят щастливи? Ако сте блогър – ви тагвам. Ако сте просто читател, очаквам коментарите ви под този пост! 

Бъдете щастливи! И не забравяйте

PINK SPRING GIVEAWAY


post signature

10 коментара

 1. Много позитивен пост!Почти всички неща,които си написала се отнасят и за мен!Ще се почувствам тагната :D и в най-скоро време ще споделя и моите 6. :))

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Този коментар бе премахнат от автора.

   Изтриване
  2. Ще се радвам да ги прочета в блога ти ♥

   Изтриване
 2. Много ми беше приятно да те чета :) Желая ти още много по 6:)

  ОтговорИзтриване
 3. Най ми хареса първата причина, а "обичам те, миши" ме накара да се усмихна супер широко, защото знам точно как се чувстваш :) Това е най-прекрасното нещо на света за всеки :)

  ОтговорИзтриване
 4. Такива постове обожавам,супер релаксиращи и от които се усещата много любов и доброта :)
  Мери ще се тагна <3

  ОтговорИзтриване
 5. <3 Много сладък и искрен пост!
  И аз си записвам тази идея за пост и може скоро да го напиша! <3

  ОтговорИзтриване
 6. Благодаря ви, момичета <3 Ще се радвам да прочета и вашите 6 :)

  ОтговорИзтриване
 7. Дано всички намерим тази любов, Мери :-)

  ОтговорИзтриване
 8. Винаги си положително настроена, Мери. :)
  А ето и моите 6:
  http://linasfavoritestuff.blogspot.com/2014/03/6-things-that-make-me-happy.html

  ОтговорИзтриване