INSPIRATIONS: Make your home a perfect place

Хей, хей :) Толкова много продукти ме чакат за ревюта, но искам да отбележа, че не съм забравила за някои от редовните си рубрики от предното ми бюти местенце :)
Днес обаче няма да говоря за известна личност, която ме вдъхновява, а ще си поговорим за последното ми вдъхновение - домашният интериор :) Още с местенето на новото ни местенце в Германия, ме обзе вълна от вдъхновение - ровене в сайтове за вътрешен дизайн на малки апартаменти, търсене на подходящи цветове, преобразуване на стари мебели в нови... Ех, с часове се ровех :)

И трябва да призная, че макар вече да сме се нанесли, разположили и безумно да харесвам подредбата на апартамента, вече гледам с огромен ентусиазъм към следващия ремонт хахаха 
В момента жилището ни е издържано в топли цветове - натурално дърво, слънчево жълти стени, които се редуват със снежно бели такива, много светлина и високи тавани. Ето и няколко снимки, за да не съм голословна :)Истинското вдъхновение обаче идва от желанието ми да превърна апартамента в кътче от Средиземноморието. Един малък остров насред студена и понякога изключително неприветлива Германия :) Смятам за в бъдеще да заменя слънчевите жълти стени със смесица от морско и небесно синьо, кухнята ще се превърне в малък бял рай, мебелите ще претърпят моята намеса и ще бъдат обновени... Изобщо имам огромни виждания за това наше малко прелестно местенце :)

Ето и малко прекрасни снимки, които наистина ме вдъхновяват. Взети са на произволен принцип от Интернет :) Моля, ако някой заподозре, че дадена снимка е негова - да ми пише :)
Не мога да не започна с основното си вдъхновение: апартамента на Кари Брадшоу след реновирането му <3

Избраните снимки далеч не са най-доброто, което може да се покаже, но пък напълно отговарят на моите вътрешнодизайнерски предпочитания :) Единствено ми се иска някой ден да имам голяма кухня с остров по средата (някоя от двете последни <3), но и затова има време :)


post signature