WELCOME AGAIN, BLOGGER! New blog name!

Привет, красоти. 
С новата година реших, че е време за промяна. (отне ми малко време да я осъществя :) ) Да започна на чисто - и понеже не мога да сменя самоличността си, сменям блога! Да, точно така!


От днес WomanBerry не просто има нова къща, но и ... ново име!
Върнах се към добрия стар Blogger, а името смених, защото наистина е нужна промяна. Запазвам си единствено сладкото Бери, което толкова харесвам, така че смяната няма да е толкова чувствителна :)


Не искам да се обяснявам надълго и нашироко за причините, поради които правя тази драстична промяна! Твърде са лични и едва ли някой се вълнува от тях, но истината е, че в последните два месеца нямах никакво настроение и вдъхновение, за да пиша.
Замислих се, дали ако сменя средата, няма да се върне вдъхновението и се оказах права! Творенето на новия облик на блога ми, ми вдъхна наново увереност и вдъхновението се завърна :)

Тъй като прехвърлянето на съдържанието от Wordpress в Blogger се оказа Мисията невъзможна, запазвам стария си блог, като линк към него може да намерите в навигационната лента под заглавието на блога :) Вероятно ще се случва да пускам линкове и към стария блог като връзки тук. Вероятно така доста ще се разводнят посещенията на блога - на първо време! Но така или иначе и блогът в Wordpress претърпя промени и там в момента са видими само старите ми постове и последният, препращащ насам.

Скоро ще пусна и нов Bloglovin адрес, където ще може да ме последвате :) Профилите в Инстаграм, Фейсбук и Пинтерест остават същите :) Единствено ще сменя името на страницата ми в ФБ :)

Надявам се новият облик да ви харесва. Ако имате затруднения с функционалността на блога, най-долу има форма за връзка с мен - бързо, лесно и ефектно :)
Пожелавам ви приятни минути в новото ми бюти кътче! Смятам да се завърна с нови сили и мноооого нови публикации <3