TAG: THE SEVEN DEADLY SINS OF MAKEUP

Хей :)
Вчера попаднах на този страхотен таг в блога на Тея, и реших, че е редно да го направя ахаха Отдавна не съм пускала тагове и без това :) А този е наистина доста интересен и така ще мога да направя реално ревизия на притежанията си <3

1. Алчност: Кой е най-скъпият продукт, който притежавате?
Това определено е травъл кейса ми на Estee Lauder, за който никога не съм писала :) А дали не е време? Ахахаха. Подарък ми е от любимия мъж (разбира се! ахаха) :)


2. Гняв: С кой продукт имате силна love/hate връзка?
Хмммм. Очните линии като цяло! Или ще си направя страхотна котешка линия на едното око и ще оплескам другото, или ще се наложи да трия и пак да рисувам или накрая, псувайки, просто слагам само спирала! Но обожавам очната линия и не се отказвам от опитите да се справя еднакво добре и на двете очи.

Maybelline 24H Lasting Drama Intensive black

3.  Чревоугодничество: Коя марка заема по-голяма част от грим колекцията ви?
Отново Хмммм! Колебая се между Essence и Catrice. Вероятно са абсолютно наравно :) А и като цяло предпочитам повече Catrice :)Това е само част от колекцията ми от двата бранда :)

4.  Леност: Кой продукт пропускате най-често поради мързел?
Всички :D Когато ме мързи, изоооообщо не се гримирам. Нямам проблем да изляза навън без капка грим по себе си :)


5. Гордост: Кой продукт ви носи най-много самочувствие?
Не бих казала, че има такъв, който ми носи най-много самочувствие. Никой предмет не може да ми повдигне самочувствието. Но наистина добре се чувствам при наличието на Naked 2 на Urban Decay сред козметичните си похождения. Няма да излъжа, че също толкова добре се чувствам от наличието на палитрата ми на Sleek! :)

Забравих да снимам палитрата на Sleek (facepalm) Води се Bad Girl ;)

6. Похот: Кой продукт е на върха във вашия списък?
Мога да купувам сенки всеки ден, всеки час, по всяко време и завинаги! Писала съм подробно за колекцията ми ТУК! Но оттогава доста се е променила. Мисля, че разполагам с доста над 200 цвята сенки вече... Наистина не искам да ги броя :D


7.  Завист: Кой продукт изглежда добре върху други хора, но не и върху вас?
Когато започнах този таг не мислех, че ще е толкова труден ахахах Вероятно тъмните червила. Тенът и подтонът на кожата ми изобщо не са ОК за такива червила, което не ме отказва да ги нося аахахаха
Oтляво надясно: Clinic (от Грация), Essence On the Catwalk, p2 Mirror mirror, on the wall, Miners Lip Colour

Това са моите седем "смъртни" гряха в козметиката. Оставям тага отворен (по традиция не обичам да тагвам). Ако имате направени тагове, ще се радвам да ги споделите в коментарите :)
Страхотен ден ви желая <3