NYX - LOVE IN RIO (Amazonian Babes) Palette

Здравейте.
Време е да ви покажа една палитра, която имам от сигурно два месеца. Става дума за тройната палитра на NYX Love in Rio в разцветка Amazonian Babes. Както се вижда от снимката - палитрата е в кафеви, нюд тонове с леки бляскащи частици. 

ОПАКОВКА:
Опаковката е страшно сладка и аз съм голям фен на хрумването за панделка на мястото на обикновената щракалка на палитрата. Черна пластмасова опакова, доста стабилна, но и лесна за отваряне.
На гърба на кутийката има надпис със съставка на продукта, който НЕ Е тестван върху животни. Един огромен плюс за NYX! :)ПРОДУКТ:
Три пресовани сенки в кафяв нюанс.
Тъмнокофяв мат с блестящи зластисти и розови супер ситни глитърчета. Нанесено на окото стои по-скоро матово, като блещулките не се забелязват толкова. 

Средният нюанс определям като шампанско със ситни златисти глитърчета, които имат зеленикав нюанс при осветяване.
Третият цвят е отново кафяво - два тона по-светло от най-тъмния цвят в палитрата, отново с малки глитърчета, които обаче са по-скоро сребристи.
Палитрата включва и двоен апликатор с по-дебел и по-тънък накрайник, но аз не ползвам апликаторите от палитрите и не мога да дам впечатления за него :)ПИГМЕНТИРАНОСТ и ТРАЙНОСТ:
От трите нюанса средният е най-пигментиран и най-мазен, с текстура подобна на сенките от Naked палитрите. Останалите два цвята са по-сухи и без база почти не си личат. Нанесени на клепача БЕЗ база държат около 2-3 часа и след това няма много спомен от тях, а и частиците се задържат по-трудно.
С базата всичко придобива коренно различен вид и сенките са невероятно пигментирани, трайни и наситени. Включително и самите блещукащи частици се задържат много повече. С база сенките държат - докато не ги сваля :) Но това важи за почти всички сенки, които ползвам :) Базата е изключително важен продукт, за който може да прочетете малко повече в ТОЗИ БЛОГ!СЪСТАВ:

Аз определено бих си купилва още от тези палитри.
В Българският сайт на NYX се предлагат общо 22 разцветки на цена от 17.95 лева.
В Германия тройните палитри струват около 7,90Е, но аз взех тази на промоция за 4,50Е. 
Имате ли сенки на бранда и какво е мнението ви за тях? 

ПС: Палитрата е купувана от мен! Не ми е плащано да рекламирам сайта на NYX България, правя го само и единствено за ваше удобство :)