NEW COSMETIC HAUL

Хайде пак здравейте :) След толкова много искания за новите ми придобивки, няма как да ви кажа "Не" :) 
Някои от нещата ви показах в ФБ, така че директно ще започна с тях :)
(Няма да говоря в подробности, защото ще има ревюта на всички продукти)

Първата ми поръчка от MUA

Тези красоти дойдоха миналата седмица и това са първите ми продукти на английския бранд. 
Dusk til Dawn Eyeshadow Palette (1.)
12 цвята, подходящи както за лек, така и за по-силен вечерен грим. Имах възможност вече да ги тествам и се мажат страхотно - мазно, наситено, преливат се чудесно. 

Glitter Ball Eyeshadow Palette (2.)
Както името подсказва - силно блестящи, глитърни сенки. 12 на брой. Още не съм тествала как се мажат и как се държат, но ще има подробни тестове :) 


UNDRESS your skin Shimmer highlighter (3.)
Толкова много такива хайлайтъри имам, че прост няма да ми стигне живота да ги изхабя, което не ме спира в този пост да ви покажа общо два :D

Този е много приятен златно-розов хайлайт, но още не съм го ръчкала, защото много ми харесват вълните му.

Допълнения към колекцията ми от Essence

Limited Edition: Love Letters Highlighter powder 01 Love Poem (1.)
Беше последният на щендера и ми направи впечатление, че е доста блестящ. Нежно розово с милиони отразяващи светлината частици


I love Extreme Crazy Volume Mascara (2.)
Купувам за втори път, защото наистина това е Спиралата! Ужасно я харесвам <3

Пигменти: 16 Blueberry Muffin (3.), 03 Box of Chocolate (4.), 04 Broadway Starlet (5.)

Бяха намалени от 2,95Е на 0.95Е и нямаше как да ги пропусна :) Това са и трите цвята, които най-много ме грабнаха - нежно лилаво с още по-нежни отблясъци, шоколадово кафяво, примесено със сребърни миниглитърчета и изцяло глитърен пигмент със смес от сребърно, червено и синьо. Доста е интересен и мисля мноого скоро да го тествам на гримче. :)


Разни различни

Garnier 5 sec Perfect Blur (1.)
Купих го миналата седмица и съм го ползвала един път. Малко ми е странен като усещане и като консистенция. Обещала съм скоро да направя едно ревю на него и на Benefit POREfessional, защото двата имат много общо.

Мanhattan Wake up Concealer (2.)
След като толкова хваленият коректор Fit me на Маybelline се оказа не толкова добър за моите нужни (а и сбърках цвета (facepalm) ), реших да потърся нещо друго в борбата с тъмните кръгове. Този коректор съдържа отразяващи светлината частици и обещава мигновено озаряване на погледа. Все още не е пробван. 

NYX HD eyeshadow base (3.)
Най-накрая и аз се сдобих с толкова хвалената база на Никс. От дълго време я заглеждам, обаче все не я взимах. Накрая видях в блога на Lemon Bee едно ревю на няколко бази и след него бях категорична - трябва да притежавам тази!

И последно, но първо по КЕФ!
Loreal Collection Privee lipstick by EVA (4.)
Ох, ох и още един ОХ!!! Още, когато видях рекламата на тези червила бях убедена, че ги искам! Всички! След по-близък досег вчера реших, че не искам всички, защото има някои, които са откровено като за мъртъвци хахаха Червилото на Дауцен например - бонбонено -розово, доста наситено, което не бих носила всеки ден, но 100% си има фенове. Не успях да суотчна единствено червилотo by Heidy, защото беше изкупено до последната бройка, а тестерът изхабен о.О След дълги колебания между by Eva и by JLo, в крайна сметка взех това, за което още в началото тръгнах да гледам - на Ева Мендес. Ако ми хареса като текстура и като издържливост, ще се върна и за това на Джей Ло :) На първо четене - има парфюмен аромат, но е лек и приятен, цветът е страхотен нюд с лек розово-бежов подтон. Обещавам ревю възможно най-скоро :)


Кои са вашите фаворити от тези продукти и за кои искате първо ревюта? Кои сте ползвали и какви са впечатленията ви? :)