LOREAL PERFECT CLEAN PEELING

Здравейте :)
Не знам дали е заради внезапно разразилата се 
 у мен страст към всичко оранжево, но се хванах, че напоследък купувам предимно различни оранжеви продукти или поне такива в оранжеви опаковки ахахаха
Така се случи и с това прекрасно нещо на Loreal! Ексфолиращ измиващ гел, в който съм не просто влюбена, а ползвам по два пъти на ден! Пристрастена съм!


ОПАКОВКА:
Това беше първото, което ме грабна. Интересна опаковка, наподобяваща формата на тенис-ракета с много широка дръжка :D В горната част има дупка, в която е сложен силиконов пад с множество нежни.... ъъъ, как се наричат?!... бодилчета?! За да се предпази от изпадне или замърсяване, падчето е покрито с фолио, което аз махнах и изхвърлих.
Опаковката се отваря отдолу, което за мен е нож с две остриета, тъй като продуктът е една идея по-течен и лесно изтича. 

ПРОДУКТ:

Лек гел с по-течна консистенция, примесен с множество малки екфолиращи сферички и въздушни мехурчета. Изключително нежен! Ароматът му е НЕ-ВЕ-РОЯ-ТЕН! <3 Казвам го, без да преувеличавам. Мирише на пресни нектарини и е толкова интензивен, че направо ми иде да го ям! Буквално!
Силиконовата джаджа, с която върви е мноооого мека. "Бодилчетата" масажират съвсем нежно кожата, без да дерат, но почистват ИДЕАЛНО!


ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:
За почистване на ВСЕКИ тип кожа, като обещава мека, сияйна и съвършено почистена кожа.

СЪСТАВ:


МОИТЕ ВПЕЧАТЛЕНИЯ:
Дори не знам откъде да започна. Вероятно най-важното - НЕ ИЗСУШАВА! Никога досега не съм ползвала гел за почистване на лицето, който да не ми изсушава кожата. Дори любимият ми краставичен гел на Bilka леко придърпва кожата ми след употреба. С този ексфолиращ гел това НЕ се случва. Кожата ми е съвършено хидратирана, много мека, супер гладка (дори участъкът около носа, който по default е изключително грапав заради омразните ми черни точки).
Използването на този гел е истинско удоволствие. По десет минути стоя и си масажирам лицето. На всичкото отгоре е МЕГА икономичен. Количество колкото леща е достатъчно за цялото лице + шията! Пени се средно - нито прекалено много, нито прекалено малко.

Още под душа усещам как кожата ми буквално диша. Ако не мия лицето си с вряла вода (какъвто навик имам), дори не се налага да слагам крем след душа :)
Ефектът от гела НЕ е краткотраен. Може да се използва 2-3 пъти в седмицата. Но може да се използва и всеки ден.
Изключително съм доволна от тази си покупка. И определено, когато свърши, ще си взема още! Дори смятам скоро да се запася, защото като гледам темповете, с които свършва, вероятно чаааак след 6-7 месеца ще ми се наложи да взема нов, а не се знае дали тогава ще се намира по магазините :D
ПС: Използвам гела от месец, всеки ден. Сами може да видите какво количество съм изхабила, защото снимките са правени непосредствено преди тази публикация. Адски е икономичен!ЦЕНА: 
Взех го намален за ок. 3.50Е, но не си спомням точната цена! Количеството е 150 мл и има срок на годност от 12 месеца след отваряне.

Ползвали ли сте този продукт? Ако да- какви са вашите впечатления?
Виждали ли сте го в България? (това е въпрос, който смятам да задавам под всеки пост, в който пиша за нов продукт и моля, ако някой има инфо да отдели 1-2 минутки за коментар, за да бъдем максимално полезни на читателите. БЛАГОДАРЯ!)