GARNIER WUNDER ÖL

Хей, хей :) Време е за ревю :)
Бързам, за да напиша едно наистина положително такова за този прекрасен продукт на Garnier. 


Купих го преди около две седмици по време на седмичния ни пазар за храна (в Кауфланд може да намериш всичко, знаете). Мозъкът ми толкова беше промит с рекламата на това Олио Чудо (върти се на всеки 15 минути по всеки един немски канал), че направо инстинктивно го грабнах :)
Вчера го използвах за трети път и трябва да кажа, че всеки път удоволствието е все по-голямо <3
Но да започнем подред

ОПАКОВКА:
Капковидна бутилчица с помпа, която прави продукта много лесен за употреба. Цветът на бутилката е в любимото ми напоследък оранжево и е супер свеж :)
Капачката се щраква и се захваща стабилно, без опасност да се разлее продуктът.


ПРОДУКТ:
Разбира се, че е с мазна течна консистенция - все пак е олио :) Мирише наистина страхотно и това е едно от нещата, които обожавам в този продукт! Ароматът му е нещо средно между диня, цитруси и дъвка :) Супер свеж, много лек и се усеща на косата поне два дни. Е, ако сте пушачка - едва ли ще се задържи толкова време ;) Харесва ми фактът, че въпреки, че е олио, след употреба ръцете не лепнат, не са мазни, а самото олио попива в кожата (а може и моите ръце да са малко по-сухи). но въпреки това - 2 в 1: хем грижа за ръцете, хем грижа за косата.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:
Идеята на олиото е наистина доста впечатляваща - лъскава, гладка, мека коса, без заплитане. Според рекламата: косата съхне доста по-бързо, олиото се ползва като термозащита до 230 градуса! и поддържа косата в перфектна форма!

СЪСТАВ:

МОИТЕ ВПЕЧАТЛЕНИЯ:
Не знам на какво се дължи, но наистина с това олио косата съхне по-бързо от нормалното (ще се радвам, ако някой издаде тайната :) ) Косата ми не се наелектризира от така любимите ми плетени шапки и шалове, изглежда страхотно жизнена и не мога да спра да я пипам: толкова е меееека! Не знам дали си личи на снимката, но е толкова лъскава и прекрасна. (снимката е правена преди последното ми боядисване, а не днес :) Косата ми е по-оранжева в момента и на прясно боядисаната коса, ефектът от олиото е също толкова зашеметяващ) Надявам се в дългосрочен план да мога да хваля отново и отново това олио!
И определено ароматът е нещо, което ме кара да ползвам продукта отново и отново! Даже в момента ми иде да се омажа ахахаха


Косата ми ОБОЖАВА това олио на Garnier <3 Любов от първи допир!
Продуктът е едно от попаденията на Garnier, към които по принцип имам едно наум. Преди доста време имах злополучен опит с тяхна козметика :D Но пък в последните дни някак рязко ми се променя мнението - очарована съм и от боята им Olia, a взех и блъра, който хем се хвали, хем не точно хахаха Засега мнението ми не е категорично, но за това - в друг пост.
Олиото на Garnier може да се намери в Enzo, ако все още не се появило на пазара :)
Очаквам и вашите мнения :)