CREST 3D WHITESTRIPS ADVANCED VIVID

Здравейте, прекрасни.
Днешният пост ще бъде доста странен за блога, но пък все пак е част от красотата, така че не мисля, че ще е излишен :) 
Става дума за избелващите ленти за зъби Crest, които имах шанса да тествам в последните две седмици.


Преди да започна по същество няколко важни неща, които вероятно влияят на резултатите от лентите:
  1. Не пуша от две години и половина (дори повече)
  2. Пия много кафе! По 2 чаши на ден
  3. Пия кола!
  4. Мия си зъбите основно сутрин. Вечер – когато се сетя и не ме мързи. (да, да, знам безотговорна съм към собственото си здраве :D Старая се да променя това :) )
И след тези признания, пристъпвам към самия продукт.
ОБЕЩАНИЯТА:
До три тона по-бели зъби само след 14 дни!
Опаковката:
Продуктът идва в картонена холограмна опаковка, с изписани всички предупреждения и обещания на нея. Има и специална книжка, от която може (трябва) да се информирате преди да започнете употребата на продукта.
Продуктът:
Общо 28 ленти с безцветен лепкащ гел – 14 за горните зъби, и 14 за долните. Разположени са по две в една отделна фолийна опаковка. Двете ленти са различни размери, като за долните зъби е по-малка.

Съдържание:
Как се използват:Лентите се нанасят всекидневно в продължение на 14 дни. Лепят се на зъбите, като не обхващат цялата челюст. В общи линии действат само на предната, видимата част от челюстта. Лепят се на зъби, които не са изчетквани с паста буквално преди процедурата, а в 30-те минути в които се държат, е по-добре да не консумирате нищо за максимални резултати.
Стигаме до най-важното!
Моите впечатления и резултатите при мен!

Първо за залепването на лентите: трябва да призная, че по-неприятно нещо не съм си слагала. Залепените ленти стоят като брекети, които се пълнят със слюнка. Самият вкус на лентите е доста неприятен, а също така усещам и леко щипещо чувство на венците… Но нали знаете приказката “Търпи бабо за хубост!”. Реших, че ще издържа докрай предизвикателството и трябва да призная, че останах изключително доволна.
На снимките изобщо не си личи, но определено зъбите ми са доста по-бели, отколкото в началото на процедурата. Резултатите започнаха да се показват още на третия ден, когато след като отлепих лепенката, видях разликата.

Простете кривите ми зъби! Вероятно беше наложително да нося брекети като малка, но нямаше кой  да ми обърне внимание. Грешката беше оправена чак при брат ми, на когото сложиха брекети. Аз пък може да си сложа сама на дърти години! :D
Още един път искам да отбележа факта, че на снимките, заради мрачното време тук, не можах да хвана резултата :( . Ще се опитам да направя един ъпдейт, в момента, в който времето малко се изясни.
Ако търсите наистина добър продукт за избелване на зъбите, определено препоръчвам тези ленти. Цената им е около 60 лева. Ефектът от тях би трябвало да се запази за две години. Наа опаковката е указано, че процедурата може да се прави два пъти годишно, но доколкото се информирах от Crest имат богата селекция от продукти за устнатаа кухина, така че може с тях да се поддържа по-дълго ефектът!
НЕ е препоръчително да се използват от бременни жени или от хора с чувствителни зъби. Затова внимателно прочетете листовката, преди употреба.

Още информация може да намерите в страницата на диструбуторите –  USA Cosmetics.
*Продуктът ми е предоставен за проба от USA Cosmetics, oфициален дистрибутор на Crest за България. Написаното в този пост са моите лични впечатления и не съм получавала финансови стимули за тях.

Няма коментари