CATRICE MULTICOLOR HIGHLIGHTER - LE CELTICA

Привет, привет в последния работен ден от седмицата. Дори и да не работя, празнувам петъка стабилно, тъй като в следващите два дни мога да се отдам на любими занимания в компанията на любимия <3 И както казах в ФБ страницата си ;), още от тази вечер започва забавлението :)

Вчера пуснах импровизирана анкета, в която ви попитах за кой продукт искате да прочетете първо в блога и хайлайтърът на Катрис от лимитираната серия Celtica победи :)
Останалите три продукта ще пусна през следващата седмица.

ОПАКОВКА:
Първото, заради което купих продукта. Лъскава, огледална, кръгла кутийка, изключително стабилна. Затваря се с щракване, отвътре има сравнително голямо огледало. 


ПРОДУКТ:
Второто, заради което купих продукта, е външният вид на самия продукт. Изглежда толкова нежно и красиво с тези розови, сиви и нюд цветове, с дискретните блясъчета, които хвърля на определена светлина (мисля, че на снимките успях да хвана горе-долу блясъка).
Самият хайлайт не е най-прекрасният продукт от този тип, който притежавам или който съществува на пазара. На аромат го докарва на сладки дъвки, вероятно има и нотка на виолетки (това да ви напомна нещо? Според някои предприемчиви продавачи в йБей, които продават въпросният Катриски хайлайт за 20Е при редовна цена около 5, той е dupe на пресованите метеорити на Guerlain. Аз такова нещо изобщо не смея да твърдя, но само си представете колко предприемчиви германки има :D).
След това лирическо отклонение се връщам самия продукт: има нежна копринена текстура с наистина много ситни бляскави частици, които се забелязват само на определена светлина. Блещука много дискретно. На кожата стои с лек розов оттенък, и бих казала, че е лееееко брашнян. Ако се нанесе с четка за пудра е по-брашнян, ако се нанесе с по-переста четка, като бялата Японка на НАРС, то не стои толкова брашняно.


ДАЛИ СИ ЗАСЛУЖАВА:
Това е въпрос на собствено възприятие :) Лично на мен ми допада, защото е красив и защото нямам огромни претенции към брашняния ефект, който за мен е по-скоро минимален. Но ако имате неприязън (дори минимална) към подобен ефект, по-добре изобщо не си и мислете за него.
Но като цяло за скинфиниш мисля, че е подходящ, защото кожата стои наистина някак по-гладка и копринена. Положителното е, че може да се използва и на цяло лице върху фон дьо тена, защото стои като лек копринен воал. (Днес това ми е любимата думичка :D)


Лично аз имам три хайлайтера на Катрис, още 2-3 на Есенс и един на Urban Decay и трябва да призная, че по параграф блясък, нищо не може да победи Здрачовската пудра на Есенс ;)
Но да се върнем на този хайлайт - цената му е 5Е, което значи в лева около 10тина.

Дори не знам дали се вижда добре ефектът :/ Над натрупаното, има и размазана част :D
Малко по-близък план! :)
 Интересно ми е да разбера - какво гледате, когато купувате един хайлайт? Ще се радвам да прочета в коментарите отдолу :) 
Пожелавам ви страхотен петък и прекрасен уикенд <3